Releasedatum Star Wars Jedi: Survivor uitgesteld

Publicatiedatum: 01-02-2023

Wie met smart zit te wachten op de terugkeer van Cal Kestis in Star Wars Jedi: Survivor, moet iets langer geduld hebben. Uitgever EA heeft namelijk aangegeven dat de releasedatum is uitgesteld en dat de game nu op 28 april verkrijgbaar zal zijn.

Oorspronkelijk was de releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor vastgesteld op 17 maart. De ontwikkelaar van de Star Wars game, het team van Respawn Entertainment, heeft de extra tijd nu nodig om bugs weg te werken, de spelerservaring te verbeteren en de game in zijn geheel meer te polijsten. Zodoende hoopt het team een zo goed mogelijke game af te leveren.


Star Wars Jedi: Survivor is het vervolg op het succesvolle Star Wars Jedi: Fallen Order uit 2019. In deze game vervolg je het verhaal van Jedi Knight Cal Kestis en zijn kruistocht tegen het Keizerrijk en het beschermen van de Jedi Order.

Star Wars Jedi: Survivor

Heb jij al een pre-order staan voor Star Wars Jedi: Survivor? Dan ontvang je de game gewoon op de nieuwe releasedatum. Pre-order Star Wars Jedi: Survivor voor de PlayStation 5 (PS5) bij Intertoys.