Lego bij Intertoys
Het LEGO assortiment van Intertoys bestaat uit ongeveer 400 artikelen. Voor haast elke doelgroep, van jong tot oud bestaat er wel een LEGO reeks. Enkelen voorbeelden hiervan zijn LEGO Duplo, geschikt voor de aller jongste fans van het bek ende Deense merk. Voor jongeren en volwassenen zijn LEGO Architecture, Specials en Technic een interessante categorie. Er zijn ook LEGO series van bekende films, zoals: de Lord of the Rings, de Hobbit en Star Wars. De LEGO Disney Princess artikelen zijn dan weer gebaseerd op diversen Disney films van prinsessen. Met de bekende kleurrijke plastic LEGO blokjes zijn haast een oneindig aantal verschillende combinaties te maken, daardoor hebben kinderen jarenlang speelplezier met LEGO!
Lego

Het Lego assortiment van Intertoys bestaat uit ongeveer 400 artikelen. Voor haast elke doelgroep, van jong tot oud bestaat er wel een Lego reeks. Enkelen voorbeelden hiervan zijn Lego Duplo, geschikt voor de aller jongste fans van het bekende Deense merk. Voor jongeren en volwassenen zijn lego Architecture, Specials en Technic een interessante categorie.

Er zijn ook Lego series van bekende films, zoals: de Lord of the Rings, de Hobbit en Star Wars. De Lego Disney Princess artikelen zijn dan weer gebaseerd op diversen Disney films van prinsessen.

Met de bekende kleurrijke plastic Lego blokjes zijn haast een oneindig aantal verschillende combinaties te maken, daardoor hebben kinderen jarenlang speelplezier met Lego!
Wii U LEGO PLAYMOBIL VTech NERF PS4 Fisher-Price LEGO Duplo BABY Born Barbie XBox One

LEGO copyright

LEGO copyright LEGO, het LEGO logo, DUPLO, het DUPLO logo, het Minifigure, het MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, het DIMENSIONS logo, het FRIENDS logo, LEGENDS OF CHIMA, het LEGENDS OF CHIMA logo, NINJAGO, het NINJAGO logo, BIONICLE, het BIONICLE logo, MINDSTORMS, het MINDSTORMS logo, MIXELS en het MIXELS logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2015 LEGO Groep. Alle rechten voorbehouden.