Minifiguren

Het is misschien klein speelgoed, maar met deze minifiguren is er zeker geen gebrek aan speelplezier. Met deze kleine speelfiguren beleef je namelijk net zoveel lol als met al het andere speelgoed. Ontdek alle minifiguren als minidieren en mini-dino’s bij Intertoys en laat het speelplezier beginnen! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 16 van 16  producten
1 - 16 van 16  producten

Ontdek alle minifiguren dierensets

Op zoek naar lieve boerderijdieren of stoere dino’s in miniformaat? In ons aanbod aan minifiguren ontdek je de leukste dierensets waarmee jouw verhaallijnen nog meer tot leven komen. Jouw nieuwe dierenvrienden kunnen niet wachten op alle avonturen die jullie samen gaan beleven.


Jouw speelgoedboerderij is natuurlijk niet compleet zonder één grote beestenboel. Vul de stal met schattige paarden, zet de wei vol koeien en laat de varkens knorren. Met deze sets van minifiguren haal je de leukste dieren naar de boerderij!


Speel je liever jouw favoriete scènes na uit spannende films? Dan mogen de mini-dino’s niet ontbreken in jouw collectie. Met deze minifiguren reis je terug in de tijd en ontdek je samen de coole wereld van de dinosaurussen. Ken jij ze allemaal al bij naam?


De schattige Crackin Eggs minifiguren

Ben jij gek op pluizige minifiguren? Dan word je vast enthousiast van het Crackin Eggs speelgoed. Wees voorzichtig, want deze eieren bevatten onstuimige mini-dino’s! Breek het ei open en maak kennis met het leuke, interactieve speelfiguur dat erin verstopt zit.


Deze stoere maar toch ook schattige minifiguren zijn niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook nog eens een leuk collectors item. Spaar alle verschillende soorten en vul jouw verzameling aan met deze verzamelfiguren!