Hamerbanken en vormenstoven

Jouw baby of peuter leert al spelenderwijs met de mooie hamerbanken en vormenstoven van Intertoys.

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 14 van 14  producten
  • 14.99

    incl. BTW

1 - 14 van 14  producten

Ontwikkel de fijne motoriek met een hamerbank en vormenstoof

Leer op een leuke manier over vormen met onze vormenstoven en hamerbanken. Jouw kleine kan fijn spelen en ontwikkelt al spelend de oog- handcoördinatie door de vormen in bijhorende openingen te plaatsen.


Elke vormenstoof en hamerbank beschikt over eigen unieke thema’s en functies. Met een houten hamerbank van Little Dutch leert je baby bijvoorbeeld over verschillende dieren en cijfers en een vormenstoof van VTech speelt melodietjes en geluiden af tijdens het spelen. Dit maakt dat de fijne motoriek op een zo speels mogelijke manier wordt ontwikkeld.


Hamerbanken en vormenstoven in diverse soorten

Onze vormenstoven en hamerbanken zijn geschikt voor kinderen variërend van 1 tot 3 jaar oud. Een deel van ons assortiment bestaat daarbij uit houten vormenstoven of hamerbanken die verkrijgbaar zijn in diverse pastelkleuren. Maar ook kunststof varianten van een hamerbank of vormenstoof in vele mooie kleuren vind je uiteraard terug in onze webshop.


We hebben vormenstoven in de vormen van dieren als kevers en schildpadden en hamerbanken in de vormen van een leuk huisje of een echte werkbank. Er is daarbij keuze uit vooraanstaande merken als Little Dutch, VTech en Fisher-Price.