Educatieve spellen

Educatieve spellen zijn niet alleen vermakelijk, maar kinderen steken er ook nog eens wat van op! De educatieve spelletjes van Intertoys helpen bij de ontwikkeling van kinderen vanaf 2 jaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleurenspelletjes voor peuters, of een taalspel of rekenspel voor kleuters.


Gebruik het leeftijdsfilter op deze pagina om zo het educatieve spel te vinden dat bij het ontwikkelingsmoment van jouw kindje past.

Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 39  producten
 • 21.99

  incl. BTW

 • 21.99

  incl. BTW

 • 19.99 14.99

  incl. BTW

  Je bespaart 5.-
 • 14.99

  incl. BTW

 • 12.99

  incl. BTW

 • 11.99

  incl. BTW

 • 9.95

  incl. BTW

 • 12.99

  incl. BTW

1 - 24 van 39  producten

Educatieve spelletjes ondersteunen de ontwikkeling van kinderen

In ons assortiment vind je leerspelletjes en activiteitenboekjes die kinderen op een leuke, speelse manier helpen bij hun ontwikkeling. De kleintjes leren over vormen, kleuren, geluiden en meer. Bovendien helpen veel van de leerzame spellen ook nog eens bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie.


Een bekende serie met leuke leerspellen is Electro van Jumbo: met elektrische pinnen of een elektrische wonderpen worden bijvoorbeeld voertuigen met bijbehorende geluiden verbonden. Tiptoi van Ravensburger is een leersysteem waarbij kleuters hun reken- en taalvaardigheden verbeteren door met eenzelfde soort toverstift rekenspelletjes en alfabetoefeningen te doen.


Peuters kunnen leren over vormen, kleuren, cijfers of het alfabet met de Jumbo Ik Leer leerzame spelletjes voor kinderen vanaf 2 jaar. De Jumbo Ik Leer pakketten bevatten meerdere spelletjes waarmee je jouw peuter of kleuter kunt blijven uitdagen. Of probeer een educatief spel van Clementoni, een ander bekend merk dat bijdraagt aan het ontwikkelingsproces van kinderen.


Welke oefening jouw kind ook nodig heeft, je vindt het tussen de educatieve spellen van Intertoys!