• Home
  • Ontdek hier onze beste en nieuwste acties | Intertoys

Acties & folders

Wil je direct op de hoogte zijn van de beste speelgoedaanbiedingen en nieuwste acties van Intertoys? Kijk hier voor de meest actuele folder(s) en al onze lopende acties.

Bekijk hier onze beste spellen & puzzels acties

Bekijk hier onze beste speelgoed acties!

Bekijk hier onze beste LEGO® acties!

Bekijk hier onze beste gaming acties!

De nieuwste Intertoys folder

Wil je op je gemak digitaal bladeren door de beste speelgoedaanbiedingen en de nieuwste games? Bekijk op deze pagina dan de meest actuele Intertoys folder(s). Klik op de folder en zie het nieuwste en mooiste speelgoed van onze topmerken, waaronder LEGO, VTech, L.O.L. Surprise! en Ravensburger. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en profiteer je direct van de beste speelgoedaanbiedingen en de hoogste kortingen!


Tevens check je in onze Intertoys folder de nieuwste games voor jouw Nintendo Switch, PlayStation 4 of 5 of Xbox console. Klik op het artikel dat jij wilt bestellen en vul jouw digitale winkelmandje. Is de game nog niet uit? Plaats dan eenvoudig een pre-order en de game valt op de dag van release op de mat.


Themafolders met games- en speelgoedaanbiedingen

Op deze pagina’s zie je de algemene speelgoedfolders maar ook onze speciale, digitale folders. Deze staan bijvoorbeeld in het teken van ons baby- en peuterspeelgoed. Je profiteert van de beste aanbiedingen en doet inspiratie op voor een prachtig verjaardags- of kraamcadeau voor een baby of peuter. In onze gamingfolder zie je welke games binnenkort uitkomen. Klik op jouw favoriete game en plaats snel en eenvoudig jouw pre-order of bestelling.


De beste acties en aanbiedingen

Je vindt hier de meest actuele acties en aanbiedingen op speelgoed en games. Profiteer met onze acties direct van vele kortingen en actieprijzen. Het kan hierbij gaan om een korting van 15%, 20% of wel 50% op bijvoorbeeld bordspellen, games, puzzels, buitenspeelgoed of andere artikelen. Op zoek naar LEGO met korting? Bekijk dan onze speciale LEGO aanbiedingenpagina.


Behalve deze kortingen hebben we ook leuke acties zoals 1 + 1 gratis of de ontvangst van een gratis artikel bij aankoop van een product. Profiteer dus snel van dit voordeel en klik op een van de actiebanners!