Grijp- & bijtspeelgoed

Wil jouw baby ook overal naar grijpen? Bij Intertoys vind je prachtig grijp- en bijtspeelgoed voor jouw baby of peuter van topmerken als Little Dutch en Playgro. Kies voor een schitterende rammelaar, bijtring, muziekdoos of ander babyspeelgoed waar je baby fijn mee kan spelen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 65  producten
  • 16.99

    incl. BTW

  • 14.99

    incl. BTW

  • 16.99

    incl. BTW

1 - 24 van 65  producten

Babyrammelaars om naar te grijpen

Baby’s willen graag alles in hun handjes pakken en zijn bovenal gefascineerd door geluidjes. Dan is een rammelaar ideaal babyspeelgoed om mee te spelen. In ons assortiment vind je vele kleurrijke babyrammelaars en ander grijpspeelgoed met daaraan bijvoorbeeld een schattig diertje.


Een houten rammelaar van Little Dutch vormt bovendien duurzaam speelgoed voor je kleintje dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.


Koop prachtig bijtspeelgoed en mooie boxaccessoires

Wanneer baby’s tandjes krijgen kunnen ze last krijgen van hun tandvlees. Dan is het fijn als ze kunnen kauwen op een bijtring. Een leuke bijtring of ander bijtspeelgoed uit onze collectie is daarom altijd een handig babycadeau.


Laat baby’s leuke figuurtjes en diertjes ontdekken met één van onze mooie boxaccessoires. Babyspeelgoed als een muziekdoosje, activiteitenspiraal of trilfiguur stimuleren je kleintje om te grijpen, trekken en de aandacht erbij te houden. Zie hoe het vogeltje van beneden weer naar boven beweegt! De handelingen die dit grijpspeelgoed stimuleert helpen bij het verbeteren van de grove motoriek.


Veilig speelgoed voor baby’s

Bij het kiezen voor babyspeelgoed voor baby’s vanaf 6 maanden is het belangrijk om kleine en losse onderdelen te vermijden. Kinderen van deze leeftijd zijn bovendien vooral gericht op dingen als kleuren, texturen en vormen, dus het is handig om op deze aspecten te letten bij de zoektocht naar geschikt babyspeelgoed of een mooi kraamcadeau.


Het motoriekspeelgoed van Nijntje, Little Dutch, Playgro en andere topmerken is uitgevoerd in aantrekkelijke kleuren die de aandacht zullen trekken van je baby. Ook zal je kleintje gefascineerd zijn door de geluidjes en texturen van het grijp- en bijtspeelgoed. Dit speelgoed draagt bij aan het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van je baby.


Nog veel meer baby- en peuterspeelgoed

Ons grijp- en bijtspeelgoed vormt het perfecte babycadeau. Bij Intertoys hebben we naast rammelaars, bijtringen en boxaccessoires nog veel meer geweldig speelgoed, waaronder babyknuffels en houten speelgoed. Koop de leukste blokken, interactief speelgoed en meer meer baby- en peuterspeelgoed bij Intertoys.