Loopwagens voor baby's

Bij het zetten van de eerste stapjes kan jouw baby vanaf 1 jaar de hulp inroepen van een prachtige loopwagen. Koop een mooi model van VTech of Little Dutch waarmee je kindje zijn of haar omgeving kan ontdekken en de beenspieren kan trainen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 17 van 17  producten
  • 49.99

    incl. BTW

  • 46.95

    incl. BTW

1 - 17 van 17  producten

Leerzame activiteiten

In onze collectie vind je de mooiste en meest kleurrijke loopwagens die jouw baby helpen met het ontwikkelen van zowel de grove als de fijne motoriek. Dit baby- en peuterspeelgoed helpt hen met het zetten van hun eerste stapjes en het ontdekken van hun omgeving.


De leuke babyloopwagens van VTech, Fisher-Price en Little Dutch zijn bovendien uitgerust met spannende geluidjes, knopjes en lichtjes voor je kleintje om te ontdekken. Deze activiteiten met cijfers, dieren en kleurtjes stimuleren de fijne motoriek. Het speelpaneel is bij het model van VTech bovendien verwijderbaar, zodat je kindje er ook op de grond mee kan spelen.


Op ontdekkingsreis op je loopwagen

Naast de loopwagens die een paneel met verschillende, interactieve activiteiten bevatten vind je in onze collectie ook leuke loopwagens om op te zitten. Koop bijvoorbeeld een schitterende PAW Patrol loopwagen waarop jouw kleintje kan rondrijden en zichzelf kan voortbewegen naar de plaats van de actie. Het moeten afzetten om voort te bewegen traint de beenspieren van de kleine held of heldin.


Peuters kunnen ook buitenshuis op ontdekkingsreis op een leuke loopfiets of loopauto. Rijd rond op een schattig fietsje van Playfun of Little Lot. Dit bereid je kleintje spelenderwijs voor op het fietsen op een echte fiets.


Met het trek- en duwspeelgoed in onze collectie kunnen kleintjes spelenderwijs een wandelingetje maken. Koop een duwfiguur of trekfiguur in de vorm van een kleurrijk diertje en ga ermee op pad.


Het leukste motoriekspeelgoed

Speelgoed zoals een loopwagen en ons leuke trek- en duwspeelgoed stelt baby’s in staat om stapjes te zetten, handelingen uit te voeren en allerlei indrukken op te doen. Dit mooie babyspeelgoed draagt bij aan het ontwikkelen van de de grove motoriek.


Het aanleren van dergelijke motorische vaardigheden is heel belangrijk voor opgroeiende kinderen. Het stimuleert het leggen van verbindingen in de hersenen die de basis vormen voor meer ingewikkelde handelingen.


Het motoriekspeelgoed in onze collectie laat jouw kindje spelenderwijs leren en ontdekken. Koop een loopwagen en ander mooi baby- en peuterspeelgoed bij Intertoys.