De mooiste en leukste bouwsets

Prachtige bouwsets met steentjes of klikonderdelen koop je bij Intertoys! Kies uit mooie sets van LEGO, K’NEX en meer.

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 872  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 37
Toon volgende pagina
1 - 24 van 872  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 37
Toon volgende pagina

Bouw jouw wereld met LEGO bouwsets

Van een kleurrijk LEGO DUPLO treintje tot een beweegbare LEGO Technic graafmachine: Intertoys beschikt over schitterende LEGO bouwsets voor bouwers van alle leeftijden. Kleuters kunnen aan de slag met kleurrijke steentjes en figuurtjes. Spelenderwijs leren ze over getallen, dieren en vormen. Dit bouwspeelgoed stimuleert bovendien de oog-handcoördinatie en prikkelt de fantasie. Ben je fan van Harry Potter, Disney Frozen of Star Wars? Ga dan op avontuur met je favoriete filmpersonages met een schitterende LEGO bouwset. Met de sets van LEGO Super Mario bouw je zelfs een interactieve wereld waarbij jij je besnorde beste vriend door de door jouw zelf gebouwde levels leidt! LEGO speelgoed is niet alleen leuk voor je eigen kind om van te genieten, maar vormt bovendien een prachtig en educatief cadeau voor anderen. Op zoek naar iets voor volwassenen? Vind jouw nieuwste uitdaging tussen ons grote assortiment van de mooiste bouwsets uit de LEGO Technic, LEGO ART en LEGO Architecture lijnen en bestel jouw favoriete LEGO set. Als je die prachtige skyline, Lamborghini of kraan hebt voltooid, kun je deze ter decoratie neerzetten op het dressoir of in de vitrine.


Het klikt met K’NEX bouwspeelgoed

Je kunt natuurlijk bouwen met steentjes, maar je kunt je coolste bouwwerken ook in elkaar klikken met K’NEX . Ga aan de slag met de verschillende soorten staafjes, tandwielen en verbindingsstukjes. Voor de allerjongste bouwers vind je coole Kid K’NEX en Imagine sets waarmee ze kleurrijke dieren, auto’s en andere simpelere figuren kunnen bouwen. Laat jouw creaties bovendien echt rijden! Meer ervaren bouwers zetten een coole constructiekraan in elkaar of bouwen een iconische structuur met K’NEX Architecture. Zet je helm op en begin aan jouw nieuwe bouwproject!


Educatieve bouwsets

De mooiste bouwsets van Intertoys zijn niet alleen superleuk maar vormen bovendien educatief speelgoed voor jonge kinderen. Met het bouwspeelgoed van LEGO DUPLO, Mega Bloks, K’NEX, GraviTrax en Abrick ontwikkelen kinderen van alle leeftijden belangrijke kenmerken als ruimtelijk inzicht, oog-handcoördinatie en creativiteit. Of het nu een getallentrein, knikkerbaan of reuzenrad is; de leukste bouwsets van Intertoys bieden elk kind een leerzaam avontuur!