Bouwsets voor jong en oud

Prachtige bouwsets met steentjes of klikonderdelen koop je bij Intertoys! Kies uit mooie sets van LEGO, K’NEX, Mega Lees meer Bloks en meer. Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 946  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 40
Toon volgende pagina
1 - 24 van 946  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 40
Toon volgende pagina

Prachtige kinderbouwsets

Van een kleurrijk LEGO DUPLO treintje tot een beweegbare LEGO Technic graafmachine: bij Intertoys ontdek je schitterende LEGO bouwsets voor bouwers van alle leeftijden. Kleuters kunnen aan de slag met de kleurrijke steentjes en figuurtjes van LEGO DUPLO.


Al bouwend leren kinderen over getallen, dieren en vormen. Misschien wel samen met een vriendje of vriendinnetje! Dit prachtige bouwspeelgoed stimuleert de oog-handcoördinatie en prikkelt de fantasie elke keer opnieuw.


LEGO DUPLO bouwsets bieden kinderen vanaf 1 jaar creatief speelgoed om hun fantasie mee te gebruiken. Met de kleurrijke bouwsteentjes en onderdelen in de vorm van een diertje, stukje fruit of boompje bouwen ze een leuk tafereel waar ze vervolgens mee kunnen spelen. Iets oudere kindjes bouwen een mooie LEGO DUPLO trein, een bouwvoertuig of een scène uit hun favoriete Disney film.


Spelend leren met SmartMax en Geomag

Ook met de mooie kinderbouwsets van Mega Bloks en SmartMax bouwen kinderen vanaf 1 jaar hun favoriete diertje, Pokémon of PAW Patrol voertuig. Een voorliefde voor techniek en bouwen wordt gestimuleerd met de mooie bouwsets voor kinderen van Clementoni Mechanica en Geomag.


Kinderen vanaf 5 jaar leren met dit bijzondere bouwspeelgoed spelenderwijs meer over fenomenen als magnetisme en hydraulica en ontdekken hoe een auto precies werkt. Hoe cool is dat?


Bedenk je eigen filmscènes

Is je kleintje fan van Harry Potter, de Marvel superhelden of PAW Patrol? Begin dan samen met je favoriete serie- of filmpersonages aan je eigen, uitdagende bouw-avontuur. Met de bouwsets van LEGO Super Mario bouw je zelfs een interactieve wereld waarbij jij je besnorde beste vriend door de door jouw zelf gebouwde levels leidt!


Bouwsets voor volwassenen

Bouwsets zijn natuurlijk superleuk voor je eigen kleintje om van te genieten, maar vormen daarnaast een prachtig en educatief cadeau voor andere kinderen. En niet alleen beginnende bouwers vinden hun favoriete speelgoed bij Intertoys. Bij Intertoys koop je namelijk ook de mooiste LEGO bouwsets voor volwassenen.


Vind jouw nieuwste uitdaging tussen ons grote assortiment bouwsets uit de LEGO Technic, LEGO Icons en LEGO Architecture lijnen. Als je die prachtige skyline, bloemenset, supercar of Millennium Falcon hebt voltooid, kun je deze ter decoratie neerzetten op het dressoir of in de vitrine. Een echte LEGO-fan verrassen met een exclusieve set? Bekijk dan onze collectie LEGO Hard to find bouwsets.


Het klikt met K’NEX bouwspeelgoed

Je kunt natuurlijk bouwen met steentjes, maar je kunt je eigen coole bouwwerken ook in elkaar klikken met onze K’NEX bouwsets. Ga als heuse ingenieur aan de slag met de verschillende soorten staafjes, tandwielen en verbindingsstukjes.


Voor de allerjongste bouwers vind je in onze collectie coole Kid K’NEX en Imagine sets waarmee ze kleurrijke dieren, auto’s en andere simpelere figuren kunnen bouwen. Laat de creaties bovendien echt rijden. Meer ervaren bouwers zetten een coole motor of ander voertuig in elkaar. Zet je helm op en begin aan jouw nieuwe bouwproject!


Educatieve bouwsets

De bouwsets van Intertoys zijn niet alleen superleuk maar vormen bovendien boeiend en educatief speelgoed voor jonge kinderen. Met het bouwspeelgoed van LEGO DUPLO, Mega Bloks, K’NEX, GraviTrax en Geomag ontwikkelen kinderen van alle leeftijden belangrijke kenmerken als ruimtelijk inzicht, oog-handcoördinatie, samenwerking en creativiteit. Of het nu een getallentrein, knikkerbaan of boerderij is; de bouwsets van Intertoys bieden elk kind een leerzaam avontuur!