Schilderen & verven

Schilderen en verven doe je met de leukste verfspullen van Intertoys! Als je op zoek bent naar allerlei verschillende verfspullen voor je kind, ben je bij ons aan het juiste adres. Van verf en kwasten tot volledige sets om te schilderen op nummer, je ontdekt het allemaal in ons assortiment. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 121  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina
1 - 24 van 121  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina

Verfspullen voor kinderen

Bij Intertoys vind je verfspullen voor kinderen van alle leeftijden. Zo kunnen de allerkleinsten lekker kliederen met vingerverf terwijl de oudere kinderen de mooiste creaties maken met een verfset in hun favoriete kleuren. In ons assortiment vind je verf en vingerverf van goede kwaliteit van merken als SES, Primo en Bruynzeel.


Schilderen met je kind is het leukste wat er is!

Schilderen is niet alleen een geweldige manier om je creativiteit te uiten, het is ook nog eens een hele leuke activiteit om samen met je kind te doen. Met de verfspullen van Intertoys maak je samen de mooiste kunstwerken én herinneringen. Beleef samen een creatieve middag en laat je creativiteit de vrije loop. Wie weet wat voor moois jullie samen creëren!


Lukt het nog niet om uit de losse pols te schilderen? Niet getreurd, want als je gaat schilderen op nummer heb je net zoveel lol! Volg de instructies, schilder de vakjes in met de bijpassende kleuren en je hebt binnen no time een prachtig schilderij in elkaar geflanst. Daar mag je trots op zijn!


Ontdek alle verfspullen die je nodig hebt voor eindeloos schilderplezier

Van de leukste schildersets tot allerlei handige schilderbenodigdheden, bij Intertoys vind je alles wat je nodig hebt voor deze creatieve activiteit. Met zo’n uitgebreid aanbod aan verfspullen is de kans groot dat er altijd wel iets leuks tussenstaat.


Iets leuks gevonden? Dan wil je waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk lekker kliederen en schilderen met je kind. Verfspullen kopen doe je dan ook bij Intertoys, want je hebt zo snel mogelijk de leukste schilderbenodigdheden in huis. Bekijk alle verfspullen en voor je het weet zit je gezellig aan de keukentafel te verven met je kleintje!