• Home
  • Funko Pop! figuren: Ontdek hier alles! | Intertoys
Funko Pop!
Everyone is a fan of something

Alles over Funko Pop!

Ben jij een groot fan van Funko Pop! en op zoek naar een speciaal figuur van je favoriete filmheld of fantasiefiguur? Bij Intertoys kun je diverse Funko Pop! figuren kopen om je verzameling te starten of uit te breiden.


Bekijk hieronder verschillende Funko figuren!

Funko Pop! Marvel

Begin je eigen verzameling aan superhelden en schurken met de Funko Pop! figuren van Marvel. Van Doctor Strange en Spider-Man tot aan Deadpool of Scarlet Witch: bij Intertoys vind je je eigen favoriete figuur. De Funko Pop! collectie van Marvel omvat steeds meer figuren van bekende films en series zoals Black Panther: Wakanda Forever, Spider-Man: No Way Home en Ant-Man: Quantumania.

Funko Pop! Pokémon

Ook Funko Pop! figuren van je favoriete Pokémon mogen absoluut niet ontbreken in jouw verzameling Funko’s. Van Pikachu tot aan Charizard: bij Intertoys vind je allerlei verschillende Pokémon in verschillende uitvoeringen als Funko Pop! Bekijk snel ons assortiment aan Funko Pop! Pokémon figuren en wordt een echte Pokémon meester.


Funko Pop! Star Wars

Star Wars behoort wereldwijd tot een van de meest succesvolle film franchises. Het is daarom niet verwonderlijk dat de franchise ook onderdeel uitmaakt van de Funko Pop! collectie. Verzamel bekende figuren zoals Darth Vader of Prinses Leia of ga voor figuren uit de populaire liveaction-serie The Mandalorian. De geliefde Grogu, ook bekend als The Child, is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Check snel het assortiment aan Funko Pop! Star Wars figuren.

Funko Pop! Spider-Man figuren

Funko Pop! bij Intertoys: verzamel ze allemaal

Bijna elke succesvolle franchise is wel terug te vinden bij Funko, of je het nu hebt over Marvel, Harry Potter, Disney, Star Wars of Pokémon. Veel bekende karakters uit films, series en games van deze franchises zijn al omgetoverd tot de beroemde vinyl-figuren met de grote hoofden en zwarte oogjes.


Alle Funko Pop! figuren bij Intertoys zijn onder te verdelen in de verschillende universums. Of je nou fan bent van Star Wars of Harry Potter, bij ons kan je terecht. Bovendien hebben we een aantal exclusieve Funko’s te koop, dus neem een kijkje bij de figuren die alleen bij Intertoys te koop zijn.


Pre-order je favoriete Funko Pop! figuur

De populariteit van Funko Pop! is dusdanig groot dat pre-orders niet langer zijn weg te denken. Nog voordat een figuur officieel is verschenen, heb je bij Intertoys al de mogelijkheid om jezelf te verzekeren van een mooi exemplaar. En er zijn Funko Pop! figuren die alleen verkrijgbaar zijn bij Intertoys! Wil jij jouw favoriete Funko Pop! figuur op de dag van release al in huis hebben of zeker zijn dat je die zeldzame Funko ontvangt? Plaats dan nu jouw Funko Pop! pre-order bij Intertoys!