Interactieve knuffels

Interactieve knuffels zijn schattige knuffeldieren die ook écht op jou reageren. Bij Intertoys ontdek je de liefste interactieve knuffels: van een kitten tot hondenknuffel. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 54  producten
  • 29.99

    incl. BTW

  • 26.95

    incl. BTW

  • 15.98

    incl. BTW

1 - 24 van 54  producten

Wat is een interactieve knuffel?

Interactieve knuffels zijn schattige knuffelvrienden met sensoren, luidsprekers en bewegingsmechanismen. Ze reageren op aanrakingen, beweging en geluid waardoor kinderen een hele unieke speelervaring beleven.


Wat jouw interactieve knuffel allemaal kan ligt aan het soort knuffel. Ze kunnen lachen, praten, zingen of lopen. Door alle bewegingen en geluiden komt jouw knuffel dus echt tot leven. Zing samen een leuk liedje, maak een gezellige wandeling over straat of geef jouw pluizige vriend te eten.


Ontdek alle interactieve knuffels

Bij Intertoys vind je allerlei interactieve knuffels van merken als VTech, FurReal Friends en Fisher-Price. Van een interactieve hond tot dolfijn, in ons assortiment vind je alle knuffels en pluche waar het hart van een dierenvriend sneller van gaat kloppen.


Een interactieve knuffel als beste maatje

Een interactieve knuffel kan een trouwe metgezel zijn voor je kind. Ze bieden niet alleen speelplezier, maar ook troost en vriendschap. Ze zijn aaibaar, zien er megaschattig uit en ze reageren écht op jou. Het is net alsof je een echt huisdier hebt!


Spelenderwijs leren met een interactieve knuffel

Interactieve knuffels zijn ontworpen om de verbeelding te stimuleren en spelenderwijs te leren. Zo kan jouw kleintje leren kruipen met een teddybeer, vallen ze als een roos in slaap met een slaapmaatje of leren ze hun eerste woordjes met een puppy. Een interactieve knuffel is dus niet alleen gezellig, ze zijn ook nog eens heel educatief.


Interactieve knuffels koop je bij Intertoys

Op zoek naar een leuk kraamcadeau, verjaardagscadeau of gewoon als kleinigheidje? Een interactieve knuffel is altijd een goed idee! Ontdek ons aanbod aan knuffels en pluche en maak kennis met deze schattige dierenvrienden.


Of je nu voor een karakter uit jouw favoriete tv-programma of een VTech interactieve knuffel gaat, de kans is groot dat je iets leuks vindt tussen ons assortiment. Voor je het weet heb je zo’n lief knuffeldier geadopteerd en gaat jouw kind op ontdekkingsreis met zijn nieuwe makker.