Knuffeldoekjes en babyboekjes

Jouw baby kan heerlijk knuffelen met een knuffeldoekje of spelenderwijs leren met onze babyboekjes.

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 39  producten
  • 4.99

    incl. BTW

  • 12.99

    incl. BTW

1 - 24 van 39  producten

Knuffeldoekjes voor je baby van nijntje en Little Dutch

Hoe schattig, een kleine baby met een lief, zacht knuffeldoekje vastgeklemd in de kleine knuistjes! Bij Intertoys vind je prachtige knuffeldoekjes in vele kleuren voor aan de speen of in de wieg. Kies bijvoorbeeld een prachtig doekje van nijntje met daaraan een figuurtje van het bekende konijn om mee te knuffelen.

 

Ook van topmerk Little Dutch biedt Intertoys een grote collectie babyspeelgoed. Prachtige knuffeldoekjes in een zachtblauwe of roze kleur met daaraan knuffeldiertjes en lintjes om mee te spelen of op te sabbelen. Je baby zal heerlijk slapen met een knuffeldoekje van Intertoys naast zich in de wieg of vastgemaakt aan de speen.

 

Stoffen babyboekjes en babyboekjes met geluid

Wat zegt het schaapje? Laat je baby op een leuke manier kennis maken met dieren, vormen en kleuren met de mooie babyboekjes van Intertoys. In onze collectie babyspeelgoed vind je stoffen babyboekjes en babyboekjes met geluid van topmerken als Little Dutch, Woezel & Pip en VTech om de zintuigen van je kleintje te stimuleren.

 

Baby’s kunnen fijn voelen, horen, kijken en reageren op de verschillende indrukken die het zachte babyboekje geeft. Voor onderweg kan je kleine meisje of jongen geboeid spelen met een mooi buggyboekje of activiteitenboekje en genieten van knuffeltjes, spiegeltjes en lintjes.