• Home
  • LEGO winkel | LEGO bouwsets ontdek je bij Intertoys
LEGO

Bouwplezier in de LEGO shop

Van het eerste LEGO DUPLO setje voor kleuters om kennis te maken met de wereld van LEGO tot de meest uitgebreide Star Wars Millennium Falcon bouwset voor volwassenen: in de Intertoys LEGO shop kun je voor elke bouwer de perfecte LEGO bouwset kopen. Lees meer Kies uit prachtige sets van populaire LEGO merkseries als LEGO City, Friends, Technic, Super Mario en DUPLO. Voor die ene onvindbare, zeldzame set kun je bovendien terecht in onze coole Hard To Find categorie. Wat wordt jouw nieuwe LEGO project? Toon minder

Populaire leeftijden

LEGO in thema's

LEGO Copyright
LEGO, het LEGO logo, DUPLO, het MINIFIGUREN logo het FRIENDS logo, NINJAGO en de minifiguur zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2023 The LEGO Group. Alle rechten voorbehouden

De wereld van LEGO

Elke jonge bouwer begint aan zijn of haar eerste spannende bouwproject met het schitterende speelgoed van LEGO. Leer de fijne kneepjes van het vak met de leuke blokken en speelsets van LEGO DUPLO. Met dit kleurrijke bouwspeelgoed voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar kunnen kleintjes mooie LEGO DUPLO treinen bouwen maar ook op een leuke manier spelend leren met dieren en getallen. Oudere kinderen bedenken de meest wonderlijke werelden met de prachtige sets van LEGO City, Friends, Disney Princess, Super Heroes, Ninjago en meer. Laat de brandweer en politie van LEGO City uitrukken bij een noodgeval, stuur de LEGO passagierstrein op weg, open een leuk cafeetje in Heartlake City of strijd samen met Ninjago ninja Cole en de anderen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon. Elke dag een nieuw avontuur en gegarandeerd veel bouwplezier met LEGO!


LEGO voor volwassenen

Het tijdloze LEGO is leuk voor bouwers van alle leeftijden. Ook voor jongvolwassenen en volwassenen heeft Intertoys het perfecte LEGO cadeau. Kies voor een coole auto, kraan of tractor uit de LEGO Technic serie. Als je sommige van deze uitdagende voertuigen en bouwtuigen in elkaar hebt gezet kun je ze zelfs laten bewegen! Met de mooie sets van LEGO Architecture bouw je gedetailleerde replica’s van beroemde gebouwen als het Vrijheidsbeeld en het Witte Huis. Fan van Star Wars? Combineer dan je liefde voor intergalactische avonturen en LEGO en bouw de Death Star of de enige echte LEGO Star Wars Millennium Falcon. Een heuse blikvanger in elke kamer! Al deze sets vind je in de enige echte LEGO winkel van Intertoys.


Waarom is LEGO zo populair?

LEGO is misschien wel populairder dan ooit. Kinderen en volwassenen bouwen de mooiste constructies met LEGO. Dit komt mede door het succesvolle tv-programma LEGO Masters, maar boven alles is LEGO altijd bezig om hun collectie uit te breiden en wordt hierbij aan iedereen gedacht. Zo is DUPLO perfect voor de allerkleinsten en zijn de vriendinnen van LEGO Friends uit Heartlake City populair onder jonge meiden. Veel jongens tussen de 8 en 12 jaar bedenken hun eigen avonturen met de sets van LEGO Ninjago. Zowel LEGO Creator als LEGO Technic zijn perfect voor bouwers met meer ervaring. Maar ook aan de verzamelaars wordt door LEGO gedacht, want er komen elk jaar nieuwe sets uit die uniek zijn. Daarnaast speelt LEGO ook in op verschillende trends door samenwerkingen aan te gaan. Zo is samen met Nintendo de dynamische speelgoedlijn LEGO Super Mario ontstaan en blijft LEGO Star Wars ontzettend populair bij de verschillende doelgroepen. De nieuwste en mooiste LEGO bouwsets ontdek je bij Intertoys.


LEGO aanbiedingen

Ook de beste aanbiedingen op het gebied van LEGO vind je natuurlijk bij Intertoys. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van 20% korting op één van de LEGO series of 50% korting op geselecteerde LEGO sets. Tevens stellen we regelmatig mooie bundels samen voor onze klanten. Een bundel bestaat vaak uit twee LEGO artikelen die met korting af te rekenen zijn als ze samen worden gekocht. Een andere populaire actie waarmee we LEGO fans graag blij maken bij Intertoys is het bieden van een gratis artikel bij een bestelling. Dit gratis artikel bestaat vaak uit een klein bouwsetje bij één van de series van LEGO. Deze gratis setjes zijn erg populair, omdat deze los niet te koop zijn en beperkt zijn qua oplage. Dus houd de LEGO shop en onze website goed in de gaten voor de beste LEGO aanbiedingen.