Vliegtuigen, helikopters & drones

Met de vliegtuigen, helikopters en drones van Intertoys ben je helemaal in de wolken. Ga op avontuur met jouw speelgoedvliegtuig, speelgoedhelikopter of speelgoeddrone en verken al het moois dat de lucht te bieden heeft. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 16 van 16  producten
  • 24.99

    incl. BTW

  • 9.95

    incl. BTW

1 - 16 van 16  producten

Start jouw reddingsactie met een speelgoedhelikopter

Alle helden opgelet! Bij Intertoys ontdek je de indrukwekkende helikopters waarmee jij in reddingsactie komt. Of je nu voor een brandweerhelikopter of traumahelikopter gaat, met dit vliegende speelgoed beleef je spannende avonturen.


Zet je zwaailichten aan, stijg op en vlieg zo snel mogelijk naar de plek van bestemming! Met jouw prachtige speelgoedhelikopter ben je waarschijnlijk als een van de eersten bij de brand of het ongeluk.


Vlieg door de lucht met jouw vliegtuig

Altijd al gedroomd van het besturen van een eigen vliegtuig? Stel jouw pilootvaardigheden op de proef met een gaaf speelgoedvliegtuig. Maak je maar geen zorgen, voor dit vliegende speelgoed heb je niet eens een vliegbrevet nodig.


Houd jij van binnen- én buitenspelen? Met het vliegtuigspeelgoed heb je zowel binnenshuis als buitenshuis veel plezier. Start de motoren, laat de propellers maar draaien en het is tijd voor jouw vliegavontuur. Naar welke bestemming vlieg jij vandaag?


Zoek het échte avontuur op met de speelgoeddrones

Ben jij een avontuurlijk type en zoek je graag de spanning op? Dan gaat jouw hart waarschijnlijk sneller kloppen van een drone. Met onze speelgoeddrones vlieg je op grote hoogte en maak je gave loopings, snelle bochten en vlieg je makkelijk in alle richtingen.


Bij Intertoys vind je verschillende speelgoeddrones van Gear2Play. Met dit op afstand bestuurbare voertuig heb je urenlang vliegplezier. Wist je dat je zelf een drone met camera kunt kopen? Zo maak je de mooiste luchtopnames tijdens je vakantie of van uitzichtpunten, landschappen en feestjes.


Ontdek al het vliegende speelgoed bij Intertoys

In ons assortiment ontdek je de gaafste, vliegende speelgoedvoertuigen. Ga mee op reis door ons aanbod aan speelgoedvliegtuigen, speelgoedhelikopters en speelgoeddrones en begin aan jouw eerste vliegavontuur.