Kinderpuzzels

Voor de jonge puzzelaars die net beginnen aan hun puzzelavontuur heeft Intertoys geweldige kinderpuzzels te koop. Kinderen zullen niet alleen hun favoriete helden in elkaar kunnen puzzelen, maar ook de verhalen van Jan van Haasteren zijn geschikt voor de jonge puzzelaar. Bekijk hier alle kinderpuzzels tot en met 5 jaar. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 54  producten
  • 14.99

    incl. BTW

1 - 24 van 54  producten

Kinderpuzzels voor 2 tot 4 jaar

Voor kinderen vanaf 2 jaar hebben wij verschillende kinderpuzzels te koop die ideaal zijn om van je kindje een beginnend puzzelaar te maken. Stimuleer bijvoorbeeld het logisch en associatief denken met de puzzels van nijntje of ontdek de wondere wereld van het regenwoud en andere werelden met de puzzels van Addo Play Woodlets. Je kindje zal niet kunnen wachten om te beginnen.

 

Intertoys heeft ook kinderpuzzels te koop die geschikt zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze puzzels hebben als uiteindelijk resultaat jouw favoriete helden zoals Brandweerman Sam, Spider-Man en PAW Patrol.

 

Puzzel de magie van Disney

Is je kind helemaal fan van Disney? Bij Intertoys hebben we verschillende Disney puzzels te koop. Puzzel bijvoorbeeld Bliksem McQueen en zijn vrienden uit Cars in elkaar of koop een Frozen kinderpuzzel en haal Elsa, Anna en Olaf in huis.

 

Je kunt bij ons niet alleen Disney puzzels vinden die geschikt zijn voor kinderen, maar we hebben ook puzzels voor de volwassen Disney-fan. Deze puzzels hebben minimaal 1000 puzzelstukjes, dus ideaal om samen met je kind te maken.

 

Ontdek puzzelverhalen met Jan van Haasteren junior

Jan van Haasteren puzzels, wie kent deze puzzels niet? Maar wist je ook dat er Jan van Haasteren junior puzzels puzzels zijn? Deze kinderpuzzels zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en net zoals bij de volwassen edities zitten deze puzzels weer vol met grappige verhalen, kleurrijke details en uitdaging.

 

Dus welke puzzel van Jan van Haasteren ga jij als eerste in elkaar zetten? Een draaimolen, sneeuwpop of toch de zandbak? Met de puzzels van Jan van Haasteren heb je urenlang puzzelplezier! En als je klaar bent met je eigen puzzel kun je misschien je ouders helpen met hun Jan van Haasteren puzzel.