• Home
  • LEGO aanbieding vinden? Bekijk onze deals! | Intertoys

De beste LEGO acties

Profiteer van de beste LEGO acties bij Intertoys! Via deze pagina blijf je direct op de hoogte van de meest actuele LEGO aanbiedingen en acties op LEGO City, Lees meer Technic, DUPLO, Friends, Star Wars en andere populaire LEGO-series. Toon minder

Hoge korting op LEGO bouwsets

Het enige dat leuker is dan een LEGO set kopen, is het kopen van een LEGO set met korting! Bij Intertoys zijn geregeld geweldige acties en LEGO aanbiedingen te vinden waarmee jij goedkoop LEGO kunt scoren. Op deze LEGO aanbiedingenpagina zie je direct welke bouwsets op dit moment met korting worden aangeboden.


Vaak bieden we hoge korting op bijvoorbeeld sets van LEGO DUPLO, LEGO Super Mario of LEGO City. Profiteer direct van geweldige kortingsacties waarbij jij je favoriete bouwset met wel 20% korting of 50% korting kunt kopen. Spring direct in op die leuke LEGO Technic aanbieding of LEGO DUPLO actie. Ook voor onze mooie Hard To Find sets kun je deze pagina in de gaten houden. Dit is je kans om die zeldzame Star Wars of Technic bouwset met korting in huis te halen! Maak gebruik van de LEGO aanbieding van jouw keuze en verzeker je van een mooi cadeau voor jezelf of voor iemand anders.


LEGO aanbiedingen en combideals

Naast korting op LEGO bieden we onze klanten ook regelmatig mooie bundels als combideal. Een bundel bestaat vaak uit twee LEGO artikelen die je samen met korting kunt kopen. Zo scoor je bij die coole LEGO DUPLO aanbieding van een treinset bijvoorbeeld direct een stuk treinbaan of een station.


Een andere topactie waarmee Intertoys elke LEGO fan blij maakt is het aanbieden van een gratis artikel bij een bestelling. Vaak houdt deze LEGO aanbieding in dat de koper een klein bouwsetje cadeau krijgt bij één van de series van LEGO. Deze gratis setjes zijn bovendien enorm gewild, want ze zijn niet los te koop en ze zijn maar beperkt beschikbaar. Profiteer daarom als eerste van de beste LEGO aanbiedingen!