• Home
  • Ontdek het prachtige speelgoed van Little Dutch | Intertoys
Little Dutch: enjoy the little things

Little Dutch speelgoed voor jouw kleine

Voor jouw baby, peuter en kleuter heeft Little Dutch het mooiste speelgoed. Prachtige knuffels, speelkleden en houten speelgoed waar elk kleintje groot mee kan worden. Ontdek al ons Little Dutch speelgoed.

Little Dutch knuffel
Little Dutch speendoekje
Little Dutch speelgoed

Ontdek Little Dutch

Inmiddels is Little Dutch een gevestigde naam in Nederland. Het concept van dit Nederlandse bedrijf is eenvoudig: kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten die onderling perfect te combineren zijn. De liefde en passie van het team achter Little Dutch zie je duidelijk terug in de ontwerpen. Naast dat de producten van Little Dutch functioneel zijn zien ze er erg aantrekkelijk uit en zijn ze op een originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos zodat je nooit uitgekeken raakt en eindeloos kunt blijven combineren.


Zachte pluchen knuffels

Voor jouw pasgeboren baby biedt Little Dutch pluchen knuffels en ander zacht babyspeelgoed. Je kleintje valt heerlijk in slaap met een prachtig knuffeldier in de vorm van een walvis, zeepaardje of octopus. Ook kun je kiezen voor een knuffeltje uit de Little Goose lijn zodat je baby kan knuffelen met een schattig gansje. Dit gansje is ook terug te vinden op ander speelgoed van Little Dutch. De speelgoedlijnen van het merk zijn uitgevoerd in onder meer een pastelroze of pastelblauwe kleur of zijn voorzien van een herkenbaar Little Dutch patroon. Zo zijn alle speeltjes leuk met elkaar te combineren. Leg een knuffeltje of activiteitenboekje bijvoorbeeld op een prachtig Little Dutch speelkleed voor jouw baby om mee te spelen. Ontdek daarnaast nog veel meer baby- en peuterspeelgoed bij Intertoys.


Houten speelgoed van Little Dutch

Het houten speelgoed van Little Dutch is niet alleen mooi, maar helpt ook bij de ontwikkeling van jonge kinderen. Van vormenstoof tot hamerbank; Little Dutch heeft het allemaal! Met een mooie vormenstoof ontwikkelen peuters spelenderwijs hun ruimtelijk inzicht en oog-handcoördinatie. De Little Dutch regenboog en tuimelringpiramide laten ze kennismaken met kleuren en afmetingen wanneer ze de onderdelen proberen te stapelen. Je actieve kleuter kan alvast wat werkervaring opdoen met de prachtige Little Dutch werkbank of marktkraam. Dit speelgoed stimuleert de jonge ontdekkers om hun fantasie te gebruiken bij het spelen. Hier speelt ook de leuke Little Dutch Little Railway Collection op in. De vele mooie houten treintjes, treinbanen en blokkentreinen als ook de prachtige, houten auto’s en Little Dutch garage vormen de ingrediënten voor volop rollenspel. Little Dutch heeft een uitgebreid assortiment educatief speelgoed van hout. Peuters maken kennis met vormpjes middels een mooie vormenstoof of activiteitenkubus. Oudere kinderen kunnen leuke, houten puzzeltjes leggen met daarop schattige dieren. Daarnaast bevat onze collectie verschillende leerzame spelletjes zoals kwartet en memo. Dit laat kinderen vanaf 3 jaar op een speelse manier hun geheugen trainen en dieren herkennen. Kinderen worden groot met het prachtige, educatieve speelgoed van Little Dutch.


Mooie Little Dutch pop

Heerlijk knuffelen met een zachte knuffelpop van Little Dutch! Wie wordt jouw nieuw vriendje of vriendinnetje? De poppen van LD zijn heerlijk zacht en hebben elk hun eigen naam. Zo wordt de vriendschap meteen persoonlijk tussen kleine kinderen en het speelgoed. Neem Rosa, Evi of Jim met je mee op avontuur. Jouw Little Dutch pop gaat gekleed in schattige kleding in zachte kleuren en met mooie patronen. In onze collectie vind je ook leuke Little Dutch knuffelpop sets. Deze babypopjes zijn voorzien van een draagmandje, flesje en andere accessoires die helpen bij de verzorging. Prachtig speelgoed voor jouw kleintje.