• Home
  • Schleich dieren kopen? Paarden, katten en meer! | Intertoys
De wereld van Schleich

De speelfiguren van Schleich

Met de Schleich speelfiguren kun je je eigen fantasiewereld creëren. Gebruik je creativiteit en beleef volop speelplezier met de handgeverfde Schleich dieren. Bekijk hier alle Schleich figuren.

De wondere wereld van Schleich

Al sinds 1935 vertrekken dinosaurussen voor een vlucht in de ruimte en gaan feeën naar de kapper. Friedrich Schleich is met zijn bedrijf in Schwäbisch Gmünd begonnen en inmiddels is Schleich uitgegroeid tot een wereldwijd merk met hoge kwaliteit speelgoed. De Schleich dieren zijn natuurgetrouw, gedetailleerd en handgeverfd. Bij het spelen met de figuren staat het vastpakken, voelen, bekijken en ontdekken centraal. Kinderen beleven de wereld namelijk met alle zintuigen en kunnen zich daardoor veel sneller ontwikkelen. Het spelen met de Schleich dieren zorgt ervoor dat kinderen weten hoe dieren en hun omgeving er daadwerkelijk uitzien en levert een bijdrage aan de motorische en sociale vaardigheden. Door de zes themawerelden van Schleich kunnen kinderen kennismaken met alle dieren, van Schleich paarden en honden tot dinosaurussen en eenhoorns.


Schleich Horse Club

Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met Schleich Horse Club. Schleich Horse Club laat je kennismaken met hengsten, merries, veulens en hun ruiters. De Schleich paarden lopen rond in de wei, staan klaar in de manege of nemen deel aan wedstrijden. Op de Horse Club manege wachten jou allerlei avonturen. Maak elke dag een ritje, borstel de manen en verzorg de Schleich paarden.


Schleich Farm World

In Schleich Farm World kom je niet alleen boerderijdieren tegen, maar ook Schleich paarden, honden en poezen. Op de boerderij ligt heel veel werk op jou te wachten. Stap op de trekker en neem een kijkje bij alle Schleich dieren. Ga langs de kippen, voer de geiten, was de koeien en stop het konijn in zijn hok. Lukt het jou om al het werk op de boerderij af te maken?


Schleich Dinosaurs

Dinosaurussen komen tot leven met Schleich Dinosaurs! Ontdek de giganten uit de oertijd en bedenk je eigen, spannende avonturen met deze gedetailleerde Schleich dieren. Ga op onderzoek uit en ontdek de vulkaan met zijn bewoners in de grote vulkaanexpeditie. Bij Schleich Dinosaurs moet je namelijk niet alleen uitkijken voor de vleesetende dinosaurussen, maar ook voor de vulkaan die elk moment kan uitbarsten.


Schleich Wild Life

Maak kennis met de wilde Schleich dieren in Schleich Wild Life. Maak een boswandeling en leer de bewoners van het bos kennen, van een hert tot de sneeuwluipaard. Ga op safari en doorkruis de savanne. Daar staan olifanten te drinken en steekt een giraffe zijn kop boven de bomen uit. In de jungle klimmen aapjes in de bomen en is de tijger de baas. Welke Schleich dieren spot jij nog meer?


Schleich bayala

Schleich bayala is één grote toverwereld vol met vriendschap, magie en avontuur. In de tuin van bayala leven de vrolijke, gekleurde eenhoorn veulens met fruittattoos. Door de lucht vliegt een eenhoorn met regenboogvleugels. Leer alle fantasierijke Schleich dieren van bayala kennen.


Schleich Eldrador Creatures

Schleich Eldrador bestaat uit vier werelden: water, steen, ijs en lava. De lavawereld is de baas van het superwapen. De andere werelden kunnen hun eigen wereld alleen maar redden als het hen lukt het superwapen in handen te krijgen. De lavaschorpioen neemt het op tegen de vuuradelaar, sneeuwwolf, het rotsbeest en de enge schaduwpanter. Welke wereld kan de macht veroveren door het wapen te pakken te krijgen?