Garages & racebanen

Jouw wagenpark is natuurlijk niet compleet zonder gave speelgoedgarage of racebaan! Bij Intertoys ontdek je alle verschillende garages en racebanen waarmee je de meest bloedstollende races beleeft. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 37  producten
  • 39.99

    incl. BTW

1 - 24 van 37  producten

Torenhoge speelgoedgarages

Is een van jouw speelgoedauto’s toe aan een onderhoudsbeurt? Van een kleine reparatie tot het voltanken van je auto, met een speelgoedgarage zorg je ervoor dat al jouw speelgoedvoertuigen weer veilig de weg op kunnen.


De meeste speelgoedgarages zijn vaak uitgerust met meerdere verdiepingen. Over het aantal parkeerplekken hoef je je geen zorgen meer te maken met zo’n grote parkeergarage. Hoe leuk is het ook om de auto’s met volle snelheid naar beneden te laten rijden? Van een speelgoedgarage beleef je op verschillende manieren veel speelplezier!


Zoek de snelheid op met een racebaan

De échte racemonsters leven zich uit met een coole racebaan. Zoek de snelheid op en laat jouw raceauto’s tegen elkaar racen. Bij Intertoys ontdek je allerlei racebanen van merken als Hot Wheels en Carrera.


Een racebaan van Hot Wheels of Carrera is een droom voor iedereen die van snelheid houdt. Test welke raceauto de allersnelste is of ga de strijd aan met je vrienden. Scheur door de bochten, haak elkaar in en kom als eerste over de finishlijn. Wie wordt de nieuwe kampioen?


Ontdek alle gave speelgoedgarages en racebanen

Als je het nu al heel leuk vindt om met speelgoedauto’s te spelen, is een gave speelgoedgarage of racebaan een goede toevoeging aan jouw collectie. Met deze accessoires til je het speelplezier naar een nóg hoger niveau.


Van torenhoge speelgoedgarages tot de allersnelste racebanen, bij Intertoys ontdek je het allemaal. Bestel jouw favoriet en verras jouw kleine autofanaat met dit gave speelgoed. De kans is groot dat de kinderen maar niet uitgespeeld raken met hun nieuwe speelgoed.