Houten babyspeelgoed

Koop schitterend, houten babyspeelgoed voor jouw kleintje om eindeloos mee te spelen. Bij Intertoys heb je keus uit veel duurzaam houten speelgoed zoals bouwblokken, trekfiguren en vormenstoven. Je baby kan spelenderwijs leren met ons Little Dutch houten speelgoed en speeltjes van andere topmerken. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 45  producten
 • 49.99

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

 • 14.99

  incl. BTW

 • 19.98

  incl. BTW

1 - 24 van 45  producten

Duurzaam speelgoed

Bij het kopen van babyspeelgoed is het belangrijk om speeltjes te kiezen die veilig zijn en geen kleine onderdelen bevatten. Daarom is stevig, houten speelgoed voor baby’s en peuters vanaf 1 jaar in verschillende, prikkelende vormen en kleuren ideaal.


Bovendien is dit houten babyspeelgoed solide en duurzaam, waardoor het van kindje op kindje kan worden doorgegeven. Houten speelgoed draagt zodoende ook een steentje bij aan het behoud van de natuur.


Duurzame houten bouwblokken

Een boerderij, een kasteel of een fantasiecreatie; wat bouwt jouw kleine met de prachtige, houten bouwblokken uit onze collectie? Bij Intertoys koop je houten blokken voor kinderen vanaf 1 jaar. Laat je kindje fantasierijk spelen met de sets van Woodlets en ons prachtige Little Dutch houten speelgoed.


De houten blokken zijn deels uitgevoerd in aantrekkelijke kleuren of zijn voorzien van een leuke opdruk voor je baby om mee te stapelen. Daarnaast hebben de bouwblokken verschillende vormen en afmetingen waar je baby of peuter bijvoorbeeld een fantasierijk torentje mee kan bouwen. Vooral voor kinderen vanaf 1 jaar is dit inspirerende houten speelgoed de perfecte keus.


Houten rammelaars en stapelspeelgoed

Baby’s grijpen graag overal naar en zijn gefascineerd door vormen, kleuren en geluidjes. Een prachtige Little Dutch houten rammelaar is daarom schitterend houten babyspeelgoed, en tevens een goed idee voor een kraamcadeau. Het rammeltje prikkelt de nieuwsgierigheid en stimuleert de grove motoriek van de baby.


Om de motoriek van je kleintje verder te stimuleren koop je bij Intertoys prachtig, houten stapelspeelgoed. De tuimelringpiramide of regenboog bestaat uit ringen in verschillende afmetingen die kinderen op de juiste volgorde kunnen stapelen. Je kindje vanaf 1 jaar leert spelenderwijs met dit Little Dutch houten speelgoed.


Veel meer baby- en peuterspeelgoed

Bij Intertoys hebben we naast houten babyspeelgoed nog veel meer babyspeelgoed, waaronder babyknuffels en badspeeltjes. Koop de leukste loopwagens, interactief speelgoed en meer baby- en peuterspeelgoed bij Intertoys.