Gaming accessoires voor nóg meer gameplezier!

Koop de beste gaming-accessoires

Zorg voor de beste setup in jouw gamekamer met de gaming-accessoires van Intertoys! Speel met onze speciale headsets, controllers, beschermhoezen, opladers en meer de nieuwste games op jouw PS5, Xbox of Nintendo Switch. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 84  producten
  • 64.99

    incl. BTW

  • 29.99

    incl. BTW

1 - 24 van 84  producten

De beste headsets en controllers

Bij veel games draait het om snelheid en details. Daarom kun je natuurlijk niet achterblijven en moet je zorgen dat je de beste materialen tot je beschikking hebt. Intertoys gaat met jou op missie en helpt je aan de beste headsets en controllers van topmerken als Bigben en Qware voor jouw PlayStation, Xbox of Nintendo Switch. Kies voor een coole koptelefoon met microfoon zodat jij volop in contact kunt blijven met jouw team. Het kristalheldere geluid zorgt dat jij al je missies glansrijk voltooit. Om je handelingssnelheid te optimaliseren kies jij voor een speciale DualShock controller voor je PS4 of een speciaal model voor je Xbox of Switch. Game je liever op je PC? Zorg dan dat je al je benodigde game-accessoires klaarliggen op je bureau. Zo ben je verzekerd van de overwinning.


Een coole beschermhoes en handige oplader

Of je nu begint aan een gevaarlijke oorlogsmissie, aftrapt voor een voetbalwedstrijd of klaar staat voor de start van een spannende race; met de gaming-accessoires van Intertoys ben jij optimaal voorbereid. In ons assortiment vind je vele kwalitatief hoogstaande racesturen, thumb grips en andere accessoires om jouw prestaties mee te verhogen. Na het gamen is het natuurlijk belangrijk om je console schoon en veilig te houden. Gelukkig biedt Intertoys keus uit vele mooie beschermhoezen en screen protectors. Kies bijvoorbeeld een coole hoes voor jouw Nintendo Switch van Super Mario. Na het gamen plaats je jouw controller op een oplaadstation zodat je deze direct weer kunt gebruiken als je verder wil spelen. Ben je een beetje uitgekeken op je standaard console en wil je deze voorzien van een stoere look? Maak dan jouw PS4 uniek met een coole skin uit onze collectie. Ga voor een camo livery of kies juist voor iets kleurrijks. Zo ben je helemaal klaar om op play te drukken!