• Home
  • Knuffels en ander mooi babyspeelgoed van Nijntje | Intertoys
Nijntje kleur je wereld met Miffy

Alles van Nijntje

Nijntje bestaat al sinds 1955 maar is nog altijd geliefd bij kinderen en ouders. Het begon ooit met boeken over het lieve witte konijntje, maar tegenwoordig is er ook leuk babyspeelgoed te krijgen. Bekijk hier alles van Nijntje!

Nijntje Pink Baby Rib
Nijntje Fun at Sea
Nijntje gift sets
Nijntje Spellen & Puzzels
Nijntje diversen
Ontdek alles van Nijntje

Nijntje Pluis boekjes van Dick Bruna

Misschien was het een konijntje in de duinen bij Egmond aan Zee, misschien het pluchen konijnknuffeltje van zijn zoon. Er zijn verschillende verhalen over hoe het allemaal precies begon. Welk konijntje het ook was, het inspireerde Dick Bruna tot het bedenken van zijn wereldberoemde creatie Nijntje Pluis. Het figuurtje werd op een simpele manier getekend en de verhaaltjes in voornamelijk primaire kleuren vormgegeven. Bovendien wilde Dick Bruna dat de peuterboekjes op klein formaat werden uitgegeven, zodat zijn beoogde publiek het gevoel kreeg dat de boekjes voor hen waren en niet voor hun ouders. Dit is ook de reden waarom er geen hoofdletters in de verhaaltjes te vinden zijn.

Nijntje babyspeelgoed bij Intertoys

Inmiddels bestaat de wereld van Nijntje niet langer alleen uit boekjes, maar uit vele soorten prachtig speelgoed voor baby’s en peuters. De schitterende Nijntje babyspeeltjes zijn perfect als eerste cadeautje voor je baby. Bekijk ons uitgebreide assortiment knuffels, babydoekjes, rammelaars en buggyboekjes. Nijntje babyspeelgoed is uitgevoerd in zachte kleuren. Voor kleine jongens en meisjes zijn leuke speeltjes beschikbaar in verschillende thema’s. Onze collectie bevat vele puzzeltjes, knuffels, knuffeldoekjes, mobielen en complete cadeausets die het perfecte kraamcadeau vormen voor elke pasgeboren baby en kersverse ouder.

Het leukste Nijntje peuterspeelgoed

Voor peuters is er ook volop speelgoed van Nijntje te vinden bij Intertoys. Zo kunnen ze hun motoriek en geheugen ontwikkelen met mooie Nijntje houten puzzels of een schattig Nijntje mini memory spel. Kies een leuke puzzelset en laat je kleintje oefenen met de verschillende puzzeltjes die oplopen in aantallen stukjes. Zo kunnen ze eerst een puzzeltje leggen van 6 stukjes en uiteindelijk oefenen met een puzzel van 24 stukjes. De spelletjesets in ons assortiment helpen peuters met het ontwikkelen van vele vaardigheden als concentratievermogen en geheugen. Hun nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd met leuke spellen als Nijntje verstoppertje en Nijntje Tiptoi van Ravensburger. Laat jouw kindje opgroeien samen met het allerliefste konijntje!