Puzzelaccessoires

Even een pauze tijdens het puzzelen of heb je hulp nodig? Maak dan gebruik van onze puzzelaccessoires. Van puzzelmatten tot puzzellijm, bij Intertoys staan we ook tijdens het puzzelen voor je klaar met ons ruime assortiment aan puzzelaccessoires. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 9 van 9  producten
  • 8.99

    incl. BTW

1 - 9 van 9  producten

Berg je puzzels op met onze puzzelmatten

Zul je net zien: ben je bijna klaar met je favoriete legpuzzel, komt er bezoek. Tijd om de puzzel weer op te bergen, maar hoe? Gelukkig hebben we bij Intertoys verschillende puzzelaccessoires om je puzzel op te bergen.


Koop bijvoorbeeld een puzzelmat van Jumbo of Ravensburger waarmee je heel gemakkelijk je puzzel kunt oprollen en opbergen. Zodra je weer verder kunt, rol je de puzzelmat weer uit en kan je weer verder met waar je gebleven was.


We hebben ook puzzelkoffers te koop. Dit soort puzzelaccessoire is ideaal om voltooide en onvoltooide puzzels in te bewaren. De handvaten van deze puzzelkoffers zorgen ervoor dat je de puzzel ook mee op reis kunt nemen.


Sorteer je puzzelstukjes

Puzzelsorteerders zijn ideale puzzelaccessoires voor puzzelaars die altijd hun puzzelstukjes laten rondslingeren of juist graag kleur bij kleur willen sorteren. Intertoys heeft verschillende puzzelsorteerders te koop van bekende merken als Clementoni, Jumbo en Ravensburger.


Onze puzzelsorteerders zijn niet alleen handig om puzzelstukjes in te sorteren of te bewaren, je kunt ze ook gebruiken om je LEGO steentjes in te sorteren of je Pokémon kaarten in te bewaren.


Dus welke leuke puzzel ga jij sorteren en bewaren? De nieuwste Jan van Haasteren puzzel of toch een 3D-puzzel van Ravensburger? Bij Intertoys kan je terecht voor elke puzzel en puzzelaccessoire!