Buitenspellen

Buitenspelen begint bij Intertoys! Van een skippybal tot springtouw, de leukste buitenspellen voor kinderen koop je bij Intertoys. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 108  producten
 • 24.95

  incl. BTW

 • 12.95

  incl. BTW

 • 14.95

  incl. BTW

 • 14.95

  incl. BTW

 • 9.95

  incl. BTW

 • 9.99

  incl. BTW

 • 12.99 9.74

  incl. BTW

  Je bespaart 3.25.-
 • 9.95

  incl. BTW

1 - 24 van 108  producten

Welk buitenspel kies jij?

Het zonnetje schijnt en dat betekent maar één ding: het is tijd om buiten te spelen! Dat doe je natuurlijk met de leukste buitenspellen. Wat dacht je van touwtjespringen met een kleurrijk springtouw, stuiteren op een skippybal of de mooiste tekeningen maken met stoepkrijt?


Of je nu in de vakantie urenlang buiten speelt of op je vrije woensdagmiddag buiten een balletje trapt, er zijn heel veel manieren waarop je kunt buitenspelen met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Met onze toffe buitenspellen wordt het alleen nog maar leuker.


Laat je fantasie de vrije loop, want misschien bedenk je wel een leuk nieuw spel. Een watergevecht met bellenblaas of een wedstrijdje skippyballen? Met buitenspeelgoed kan het namelijk allemaal en ben je nooit uitgespeeld.


Neem je buitenspellen mee op vakantie

Bij Intertoys koop je de leukste buitenspellen die je op een grasveld of plein bij jou in de buurt kunt spelen met al jouw vrienden. Zoek je een buitenspel wat je in je eentje kunt spelen? Ook voor een springtouw, stoepkrijt, bellenbaas of skippybal ben je bij Intertoys aan het juiste adres.


Het leukste aan buitenspeelgoed? Het is ook nog eens het het allerleukste vakantie speelgoed. Veel van de buitenspelletjes zijn namelijk ook erg gezellig om te spelen op de camping of op het strand. Denk aan een frisbee, jeu de boules set of potje Kubb.


De leukste buitenspellen koop je bij Intertoys

Op zoek naar de gaafste skippybal, springtouw of stoepkrijt? Dan zit je bij Intertoys goed. Koop de leukste buitenspellen voor kinderen en trommel al jouw vriendjes op. Buitenspelen is toch het leukste wat er is?


Kun je niet wachten om buiten te spelen? Bekijk het assortiment en kies jouw favoriete speelgoed. Voor je het weet beleef je urenlang speelplezier met jouw nieuwe buitenspeelgoed.