Skates & boards

Zin in een sportieve middag? Spring op je skateboard of trek je skates aan en ga op avontuur! Bij Intertoys vind je de stoerste skates en boards voor de échte avonturiers: van skeelers tot skateboards en alles daartussenin. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 96  producten
1 - 24 van 96  producten

Skates of boards, wat kies jij?

Bij Intertoys vind je een breed assortiment aan skates en boards. Zo is er voor ieder wat wils. Laat jouw beste moves zien op je rolschaatsen of show de gaafste trucjes op een skateboard. Zodra het zonnetje begint te schijnen, kun jij niet wachten om buiten te spelen met jouw nieuwe, stoere speelgoed.


Leren skaten, hoe doe je dat? Skaten is voor iedereen een leuke bezigheid, wat je van jongs af aan al aan kunt leren. Jonge kinderen beginnen vaak op rolschaatsen, want met deze skates heb je de techniek zo onder de knie. Toe aan meer snelheid en meer uitdaging? Leef je uit op de skatebaan en val extra op met supersnelle inline skates of een stoer skateboard.


Rollen met bescherming

Hoe zorg je ervoor dat jouw kindje beschermd is tijdens het skaten? Goede skatebescherming is heel belangrijk, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Met pols-, knie- en elleboogbeschermers vang je jezelf goed op tijdens een valpartij en voorkom je eventuele breuken.


Vergeet ook niet om je hoofd te beschermen. Ga voor een helm die stevig op het hoofd zit, zodat deze niet naar achter schuift tijdens een snelle tocht. Zo gaat jouw kindje altijd veilig de deur uit met zijn of haar skates of board.


Beleef urenlang skateplezier!

Buitenspelen wordt nog een stuk leuker met jouw nieuwe skates, skeelers, rolschaatsen of een skateboard. Van coole tricks in een halfpipe tot rollend de buurt verkennen, er zijn heel veel verschillende manieren waarop je skateplezier kunt beleven.


Voor zo’n sportieve hobby ben je bij Intertoys aan het juiste adres! Bekijk het aanbod aan skates en boards en kies jouw favoriet. Haal jouw favoriete speelgoed in huis en je speelt straks urenlang buiten met jouw nieuwe skates of board. Wie wil dat nu niet?