Koop de leukste bordspellen

Speel samen met je familie, vrienden of kennissen de allerleukste bordspellen! Lees meer Of je nu van denkspellen, strategische spellen of partyspellen houdt, bij Intertoys vind je alle bordspellen voor een avond vol spelplezier! Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 243  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 11
Toon volgende pagina
 • 44.99

  incl. BTW

 • 41.99

  incl. BTW

 • 32.99

  incl. BTW

 • 34.99

  incl. BTW

 • 41.99 33.59

  incl. BTW

  Je bespaart 8.40 Euro
1 - 24 van 243  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 11
Toon volgende pagina

Strategie is de sleutel

Kom als winnaar uit de strijd bij één van de strategische bordspellen van Intertoys. Bij een strategisch bordspel moet je van tevoren een goed plan bedenken om je tegenstander te slim af te zijn en de winst binnen te halen. Lukt het jou om de meeste huizen en het meeste geld te verzamelen met Monopoly? Of misschien verover jij de wereld in het bordspel Risk. Stap nu op de trein en leg de beste route af in Ticket to Ride, wat je bestemming ook is! Je kunt ook de ultieme strategie bedenken om het vijandige leger in Stratego te verslaan. Waar je ook van houdt, bij Intertoys vind je bordspellen voor iedereen.


De ultieme doordenkers

Ben jij de slimste thuis? Dan is een denkspel de ultieme uitdaging! Laat zien welke kennis jij in huis hebt met een van de vele bordspellen van Intertoys. Los puzzels en raadsels op met de spellen van EXIT of ontsnap uit een echte Escape Room in Escape Room: The Game. Misschien ben jij wel heel goed in het opsporen van de dader, dan is Cluedo hét bordspel voor jou! Of laat zien hoe goed jij met cijfers bent met een ouderwets potje Rummikub. Laat je hersenen kraken met de leukste bordspellen van Intertoys.


Eén groot feest met de bordspellen van Intertoys

Met de bordspellen van Intertoys is de avond gegarandeerd een succes! Maak er één groot feest van met één van de vele partyspellen in de collectie. Speel het pijlsnelle partyspel 30 Seconds en omschrijf de namen op het kaartje zo snel als je kunt! Of speel het ultieme partyspel Party & Co waarin alle elementen van de leukste gezelschapsspellen gecombineerd zijn. Het is altijd één grote party met een bordspel van Intertoys!