• Home
  • Alles van NERF | Fortnite, N-Strike, Elite en meer | Intertoys
NERF

Ontdek alles van NERF

Ga de strijd aan met NERF en daag je vrienden en vriendinnen uit. Speel je favoriete games en films na en kies je favoriete NERF blaster. Raak jij in één keer het target? Bekijk hier de gehele collectie van NERF!

NERF
NERF
NERF
NERF
NERF
NERF

NERF Ultra

De NERF Ultra is ideaal als je een target hebt op grote afstand. Alle NERF Ultra blasters hebben een schietafstand van 36 meter! Met de Ultra blaster is het mogelijk om nauwkeurig én met hoge snelheid te schieten. De darts van NERF Ultra vliegen het verst van allemaal dankzij de Aerofin-technologie. Met NERF Ultra til je je spel naar het hoogste niveau!


NERF Fortnite

Speel nu jouw favoriete game Fortnite na met NERF Fortnite. De NERF Fortnite is geïnspireerd op de blasters die worden gebruikt in Fortnite. Deze blasters dezelfde look en kleuren als in de populaire videogame! Speel Fortnite in het echt met de blasters van NERF Fortnite. Je hebt keuze uit verschillende soorten blasters; van handmatige blasters tot gemotoriseerde blasters. Speel je liever met NERF Fortnite buiten? Dan zijn de NERF Fortnite Super Soakers perfect voor jouw watergevecht.


NERF Elite 2.0

Met de aanpassingsmogelijkheden van NERF Elite 2.0 ben je altijd klaar voor elke missie. Deze serie bevat voor ieder wat wils. Zo is de ene NERF Elite 2.0 gemotoriseerd en heeft de andere NERF Elite 2.0 een draaiende trommel en kan je 3 tot 30 darts per keer afvuren. Bij Intertoys ontdek je alles van NERF Elite 2.0!