• Home
  • VTech speelgoed kopen? Educatief speelgoed | Intertoys

Leren is kinderspel met VTech

Met VTech is leren kinderspel! Met behulp van een team van experts maakt VTech speelgoed waar kinderen niet alleen plezier aan beleven, Lees meer maar ook van leren. Ontdek de nieuwste speeltjes en speelsets van KidiZoom, Toet Toet Auto’s, Zoef Zoef Dieren, VTech Baby en meer. Ontdek hier het leukste VTech speelgoed. Toon minder

Babyspeelgoed van VTech Baby

Met de speelgoedlijn VTech Baby biedt VTech educatief speelgoed voor baby’s tussen 0 en 3 jaar. Door baby's te stimuleren met verschillende kleuren, geluiden en texturen wordt de motoriek ontwikkeld terwijl ze de wereld om zich heen ontdekken. Dit kan onder meer aan de hand van een mooi liedjesboek, interactieve knuffel of kleurrijke rammelaar. De geluidjes, liedjes en lichtjes prikkelen de nieuwsgierigheid van de kleintjes en de verschillende stoffen, texturen en activiteiten laten kinderen onbeperkt ontdekken.


Het babyspeelgoed van VTech Baby is niet alleen prachtig en duurzaam speelgoed, maar het kan ook tegen een stootje. De speeltjes zijn veilig om met de vingers en mond te ontdekken. Laat je baby kennis maken met cijfers, geluiden, kleuren, letters en vormen door ze te laten spelen met het babyspeelgoed van VTech Baby.


Dinotastische avonturen met de Switch & Go Dino's!

De Switch & Go Dino's zijn supercoole dino's die jouw kindje eenvoudig kan ombouwen naar stoere voertuigen! Deze dino's vertellen interessante weetjes en laten kinderen kennismaken met de Lees meer prehistorie. D.m.v. een druk op de knop hoor je stoere reacties. Met deze dino's kunnen kinderen samen op een dinotastisch avontuur gaan maar ook tegen elkaar racen! Toon minder

De wereld van de dierenvriendjes

Laat je kleintje op ontdekkingsreis gaan samen met de VTech Dierenvriendjes. Met dit baby speelgoed kan je kleintje op een leuke en leerzame manier kennismaken met kleuren, vormen, geluiden en nieuwe woordjes.

Ontdek de artiest in jezelf met VTech KidiZoom

Kinderen vanaf zes jaar zijn graag bezig met de nieuwste junior gadgets. De mooiste momenten leggen ze vast met een kindercamera van VTech KidiZoom. Lees meer Met deze fotocamera's kun je direct foto's en video's bewerken maar ook toffe spelletjes spelen en muziek afspelen. Iedere kindercamera is anders, zo kun je met de één eenvoudig en snel je gemaakte foto's uitprinten en met de ander kun je vlogs opnemen. Kortom, met en KidiZoom camera van VTech vermaakt je kind zich urenlang! Toon minder

Over VTech

Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen te helpen ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en aansprekende speelproducten. Dat doet het bedrijf al sinds 1976, toen het in Hong Kong werd opgericht als ‘Video Technology Limited’.


In 1981 bracht de firma hun eerste E-learning product op de markt. Tegenwoordig is VTech een wereldwijd bekend merk dat samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten blijft innoveren op het gebied van educatief speelgoed voor baby’s en peuters. Zo blijft het speelgoed perfect aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen en op wat ze leren op school.


Bovendien zet VTech zich in om te vergroenen. Ze maken bijvoorbeeld nieuwe speelgoedvoertuigen van duurzame materialen, gebruiken gerecycled karton voor de verpakkingen en verkleinen de omvang van handleidingen.


Interactief speelgoed van Toet Toet Auto's

Met de VTech Toet Toet Auto's bouwt jouw kindje een eigen wereld vol met vrolijke autootjes en mooie speelsets. Elke Toet Toet Auto heeft een naam en eigen persoonlijkheid. Wanneer je ze over de Magische Sensor beweegt hoor je een grappig zinnetje of geluidje.


Kinderen kunnen de leukste avonturen verzinnen voor hun verschillende voertuigen met de Toet Toet Auto's garage, Toet Toet Auto's luchthaven en de Toet Toet Auto's werkplaats. VTech Toet Toet Auto's is ideaal voor kinderen van 1 tot 4 jaar en laat ze kennismaken met woordjes, liedjes en simpele verkeersregels. Ontdek ook de Disney Toet Toet Auto’s en ga op ontdekkingsreis met Mickey, Donald en anderen.


Leuke speelsets van Zoef Zoef Dieren

Wat zegt het schaapje? En hoeveel vlekken heeft de koe op haar rug? Kleintjes maken op een leuke manier kennis met de dierenwereld wanneer ze spelen met de speelfiguurtjes van VTech Zoef Zoef Dieren.


Ook leren kinderen spelenderwijs de namen van de dieren en kunnen ze genieten van liedjes, zinnetjes en andere geluidseffecten. Naast de interactieve dieren zijn er ook verschillende VTech Zoef Zoef Dieren speelsets. Dankzij de Magische Sensor beleven de dieren allerlei avonturen samen met je kind. VTech Zoef Zoef dieren is een kleurrijk en educatief cadeau voor je baby, peuter of kleuter.