• Home
  • VTech speelgoed kopen? Educatief speelgoed | Intertoys
VTech

Leren is kinderspel met VTech

Met VTech is leren kinderspel! Met behulp van een team van experts maakt VTech speelgoed waar kinderen niet alleen plezier aan beleven, maar ook van leren. Lees meer Ontdek de nieuwste speeltjes en speelsets van KidiZoom, Toet Toet Auto’s, Zoef Zoef Dieren, VTech Baby en meer. Ontdek hier het leukste VTech speelgoed. Toon minder

VTech Baby

Over VTech

Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen te helpen ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en aansprekende speelproducten. Dat doet het bedrijf al sinds 1976, toen het in Hong Kong werd opgericht als ‘Video Technology Limited’. In 1981 bracht de firma hun eerste E-learning product op de markt. Tegenwoordig is VTech een wereldwijd bekend merk dat samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten blijft innoveren op het gebied van educatief speelgoed voor baby’s en peuters. Zo blijft het speelgoed perfect aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen en op wat ze leren op school. Bovendien zet VTech zich in om te vergroenen. Ze maken bijvoorbeeld nieuwe speelgoedvoertuigen van duurzame materialen, gebruiken gerecycled karton voor de verpakkingen en verkleinen de omvang van handleidingen.


Babyspeelgoed van VTech Baby

Met de speelgoedlijn VTech Baby biedt VTech educatief speelgoed voor baby’s tussen 0 en 3 jaar. Door baby's te stimuleren met verschillende kleuren, geluiden en texturen wordt de motoriek ontwikkeld terwijl ze de wereld om zich heen ontdekken. Dit kan onder meer aan de hand van een mooi liedjesboek, interactieve knuffel of kleurrijke rammelaar. De geluidjes, liedjes en lichtjes prikkelen de nieuwsgierigheid van de kleintjes en de verschillende stoffen, texturen en activiteiten laten kinderen onbeperkt ontdekken. Het babyspeelgoed van VTech Baby is niet alleen prachtig en duurzaam speelgoed, maar het kan ook tegen een stootje. De speeltjes zijn veilig om met de vingers en mond te ontdekken. Laat je baby kennis maken met cijfers, geluiden, kleuren, letters en vormen door ze te laten spelen met het babyspeelgoed van VTech Baby.


Interactief speelgoed van Toet Toet Auto's

Met de VTech Toet Toet Auto's bouwt jouw kindje een eigen wereld vol met vrolijke autootjes en mooie speelsets. Elke Toet Toet Auto heeft een naam en eigen persoonlijkheid. Wanneer je ze over de Magische Sensor beweegt hoor je een grappig zinnetje of geluidje. Kinderen kunnen de leukste avonturen verzinnen voor hun verschillende voertuigen met de Toet Toet Auto's garage, Toet Toet Auto's luchthaven en de Toet Toet Auto's werkplaats. VTech Toet Toet Auto's is ideaal voor kinderen van 1 tot 4 jaar en laat ze kennismaken met woordjes, liedjes en simpele verkeersregels. Ontdek ook de Disney Toet Toet Auto’s en ga op ontdekkingsreis met Mickey, Donald en anderen.


Leuke speelsets van Zoef Zoef Dieren

Wat zegt het schaapje? En hoeveel vlekken heeft de koe op haar rug? Kleintjes maken op een leuke manier kennis met de dierenwereld wanneer ze spelen met de speelfiguurtjes van VTech Zoef Zoef Dieren. Ook leren kinderen spelenderwijs de namen van de dieren en kunnen ze genieten van liedjes, zinnetjes en andere geluidseffecten. Naast de interactieve dieren zijn er ook verschillende VTech Zoef Zoef Dieren speelsets. Dankzij de Magische Sensor beleven de dieren allerlei avonturen samen met je kind. VTech Zoef Zoef dieren is een kleurrijk en educatief cadeau voor je baby, peuter of kleuter.


Ontdek de artiest in jezelf met VTech KidiZoom

Kinderen vanaf zes jaar zijn graag bezig met de nieuwste junior gadgets. De mooiste momenten leggen ze vast met een kindercamera van VTech Kidizoom. Met deze fotocamera kun je direct allerlei effecten aan de foto's en video's toevoegen. Daarnaast bevat de VTech KidiZoom camera leuke spelletjes en is deze inclusief een koptelefoon en polsbandje. Wil je graag vlogger worden? Dan moet je zeker de VTech KidiZoom Vloggercam hebben. Deze vlogcamera is uitgerust met wel 20 geanimeerde achtergronden. Maar je kunt ook zelf de leukste sets bedenken met het heuse ‘green screen’. Jij wordt vast de nieuwste hit op TikTok! Kinderen kunnen spelen en leren met de coole VTech KidiZoom Smartwatch. Het horloge helpt met leren klokkijken middels analoge, digitale en 3D-klokweergaves. De smartwatch bevat tevens leuke, sportieve spelletjes en voor- en zijcamera’s om foto’s, video’s en selfies mee te maken. Het speelgoed van VTech KidiZoom stimuleert kinderen om hun creativiteit te gebruiken en laat ze de artiest in zichzelf ontdekken.