• Home
  • Ontdek de auto's en racebanen van Hot Wheels | Intertoys
Hot Wheels

Ontdek alles van Hot Wheels

Met Hot Wheels race je de hele baan rond met de vliegensvlugge auto's! De wereld van Hot Wheels bestaat niet alleen uit auto's maar bevat ook Trackbuilders en Monstertrucks. Breid je Hot Wheels collectie uit met de Hot Wheels auto's en de nieuwste racebanen!

Hot Wheels: start de motoren

Hot Wheels is al meer dan vijf decennia actief om kinderen van alle leeftijden te stimuleren met speelgoedvoertuigen. Het fenomeen Hot Wheels blijft elke keer de uitdagersgeest van elk kind aanwakkeren. Record na record wordt verbroken door de epische manieren van rijden!


Maak het episch met Hot Wheels

Oranje is net zo iconisch als de Hot Wheels vlam en het merk Hot Wheels blijft vooruitstrevend met coole features en speelvoordelen. Parcours van Hot Wheels kunnen eindeloos worden aangepast dankzij de Hot Wheels tracks en sets die op elkaar aansluiten.


Eindeloze mogelijkheden met Hot Wheels

Met Hot Wheels worden de grenzen van de verbeelding van kinderen opgezocht. Wat dacht je van drievoudige lussen, gemotoriseerde draagraketten, grote luchtstunts en bewegende onderdelen voor meerdere voertuigen. De grote keuze aan speelsets, garages en andere speelsystemen maakt het spelen met Hot Wheels ook uitdagend en vraagt om creativiteit. De meeste sets verbinden met andere sets, zodat er continu uitgebreid kan worden.