Bouwonderdelen voor je bouwset

Een heus bouwfestijn! Met de verschillende, coole LEGO bouwstenen bedenk jij de meest creatieve bouwwerken. Lees meer Kleurrijke LEGO bouwstenen, bouwplaten en andere bouwonderdelen koop je snel en veilig bij Intertoys. Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 35  producten
1 - 24 van 35  producten

LEGO Classic bouwstenen

Een grote dinosaurus, een lachende banaan of je eigen stoere superheld; laat je fantasie de vrije loop met onze LEGO Classic bouwstenen! Het in elkaar zetten van een huis, auto of ander LEGO bouwwerk aan de hand van bouwinstructies is een geweldige uitdaging voor zowel kinderen als volwassenen. Echter, er is natuurlijk niets spannender dan vanaf het eerste steentje je eigen unieke LEGO creatie te bouwen.


Met de LEGO Classic bouwstenen kunnen bouwers van alle leeftijden bouwen wat ze willen. De sets zijn daarom ideaal als basis, maar kunnen daarnaast een goede aanvulling vormen om jouw bestaande set mee uit te breiden of op te leuken.


Fantasierijk bouwen

De sets bestaan uit kleurrijke bouwstenen en andere bouwonderdelen in allerlei vormen. Tandwielen, banden, oogjes; genoeg om je fantasie mee aan het werk te zetten. Wil je toch af en toe een ideetje opdoen? De LEGO Classic sets zijn voorzien van leuke instructieboekjes voor simpele bouwwerkjes. Met de bouwinstructies kunnen kinderen vanaf 4 jaar beginnen met een leuk autootje, grappig diertje of hun favoriete ijsje.


Kinderen leren al bouwend over constructie, dieren en vormen. Misschien wel gezellig samen met een vriendje of vriendinnetje! Deze vrolijk gekleurde LEGO Classic bouwstenen stimuleren de oog-handcoördinatie en prikkelen de fantasie van jonge bouwers elke keer opnieuw.


Bouw met jouw bouwplaat

Ben jij klaar voor een groots bouwavontuur? Om een stevige basis te hebben voor jouw nieuwste bouwwerk is een LEGO bouwplaat een superhandig bouwonderdeel. Kies je favoriete kleur en plaats de bouwstenen op jouw blauwe, witte, grijze of groene LEGO basisplaat.


Een LEGO basisplaat vormt niet alleen een stevige ondergrond voor jouw nieuwe creatie. Het is daarnaast de setting van je volgende avontuur! Een witte bouwplaat voegt bijvoorbeeld sfeer toe aan je gezellige, winterse tafereeltje maar kan ook dienstdoen als de thuisomgeving van een pinguïnfamilie. Een groene basisplaat kan natuurlijk een park of tuin voor jouw droomhuis vormen en op de blauwe bouwplaat bouw je een schitterende boot of kleurrijke vissenfamilie.


Bouwend leren

De bouwonderdelen van Intertoys zijn niet alleen superleuk maar vormen bovendien boeiend en educatief speelgoed voor jonge kinderen. Met het bouwspeelgoed van LEGO Classic en DUPLO ontwikkelen kinderen van alle leeftijden belangrijke vaardigheden als ruimtelijk inzicht, oog-handcoördinatie, samenwerking en creativiteit. Dus keer die set bouwstenen om en begin aan jouw volgende spannende project!