• Home
  • Ontdek alles van Play-Doh | Klei potjes en meer | Intertoys
Play-Doh shape your imagination

Ontdek alles van Play-Doh

Open een potje vol fantasie met Play-Doh. Met Play-Doh maak je de mooiste klei creaties. Naast de bekende potjes klei van Play-Doh, zijn er ook allerlei Play-Doh speelsets. Boetseerplezier gegarandeerd met Play-Doh!

Play-Doh Potjes
Play-Doh Wheels
Play-Doh Kitchen
Alles van Play-Doh
Play-Doh
Play-Doh
Play-Doh
Play-Doh
Play-Doh
Play-Doh

De wereld van Play-Doh

Hoe creatief ben jij met klei van Play-Doh? Van ijsjes tot koekjes, met de Play-Doh Kitchen sets maak je allerlei eten die eruit zien om te smullen. Als je meer houdt van stoere voertuigen, dan zijn de Play-Doh Wheels speelsets perfect. Met Play-Doh Wheels combineer je voertuigen zoals cementwagens en frontladers met het leuke klei van Play-Doh.


Play-Doh Animal Crew

Met Play-Doh Animal Crew beleef je de leukste boerderij avonturen. Deze sets bestaan uit verschillende boerderijdieren die je combineert met Play-Doh klei, zoals een kip, big of een schaap. De boerderij maak je compleet door alle Play-Doh Animal Crew te combineren met elkaar. Wat een gezellige beestenboel!


Play-Doh klei potjes

De losse potjes klei van Play-Doh zijn heel handig als weer frisse klei kleuren wilt. Zo kun je weer urenlang kleien met mooie kleuren. Naast de losse potjes, heb je ook verschillende klei-sets. Deze bevatten bijvoorbeeld 4 potjes klei of een heel kleurenpalet. De Play-Doh Refill packs mogen niet ontbreken voor uren boetseerplezier.