• Home
  • Ontdek alles van Play-Doh | Klei potjes en meer | Intertoys
Play-Doh

Ontdek alles van Play-Doh

Open een potje vol fantasie met Play-Doh. Met Play-Doh maak je de mooiste klei creaties. Naast de bekende potjes klei van Play-Doh, zijn er ook allerlei Play-Doh speelsets. Boetseerplezier gegarandeerd met Play-Doh!

Welkom in de kleurrijke kapsalon van Play-Doh!

Haal de innerlijke stylist naar boven en creëer de meest fantastische kapsels met de Play-Doh haarsalon! Met de zachte, kneedbare Play-Doh klei kunnen de kleinste kappers en barbiers hun eigen haarcreaties bedenken en stylen. Van kleurrijke kapsels tot prachtige krullen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de verschillende accessoires, zoals een haardroger, schaar en tang bepalen kinderen helemaal zelf met welke look de klant de salon verlaat. Welke metamorfose krijgt de klant vandaag?
De wereld van Play-Doh

Hoe creatief ben jij met klei van Play-Doh? Van ijsjes tot koekjes, met de Play-Doh Kitchen sets maak je allerlei eten die eruit zien om te smullen. Als je meer houdt van stoere voertuigen, dan zijn de Play-Doh Wheels speelsets perfect. Met Play-Doh Wheels combineer je voertuigen zoals cementwagens en frontladers met het leuke klei van Play-Doh.


Play-Doh Animal Crew

Met Play-Doh Animal Crew beleef je de leukste boerderij avonturen. Deze sets bestaan uit verschillende boerderijdieren die je combineert met Play-Doh klei, zoals een kip, big of een schaap. De boerderij maak je compleet door alle Play-Doh Animal Crew te combineren met elkaar. Wat een gezellige beestenboel!


Play-Doh klei potjes

De losse potjes klei van Play-Doh zijn heel handig als weer frisse klei kleuren wilt. Zo kun je weer urenlang kleien met mooie kleuren. Naast de losse potjes, heb je ook verschillende klei-sets. Deze bevatten bijvoorbeeld 4 potjes klei of een heel kleurenpalet. De Play-Doh Refill packs mogen niet ontbreken voor uren boetseerplezier.