Consoles

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe game console zit helemaal goed bij Intertoys! In ons assortiment vind je verschillende game consoles om jouw favoriete games op te spelen: de PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X en Xbox Series S, Xbox One en verschillende handhelds. Bekijk het gehele aanbod en maak je keuze! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 15 van 15  producten
  • 449.99

    incl. BTW

  • 549.99

    incl. BTW

  • 349.00

    incl. BTW

1 - 15 van 15  producten

Koop je favoriete game console

Het kopen van een game console gaat niet over één nacht ijs. Op het oog vind je een bepaalde console mooier en past deze beter bij je meubilair. Of je hebt een voorkeur voor een bepaalde controller omdat deze lekkerder in de hand ligt. Of die ene console spreekt je qua rekenkracht en geheugengrootte meer aan en verdient daarom een plek in jouw woonkamer.


Op basis van een aantal vragen maak jij de keuze voor een van de game consoles: een Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One of Xbox One X.


Is de keuze eenmaal gemaakt? Dan vind je in ons assortiment een grote verscheidenheid aan game consoles, waaronder bundels met een extra controller, game of headset. Met slechts een paar klikken heb jij jouw bestelling geplaatst en kan het gamen beginnen!


Koop je favoriete handheld

Ook bij het kiezen voor een handheld maak je een weloverwogen besluit. Het grote voordeel bij een handheld is natuurlijk dat je deze overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen. De Nintendo Switch is hierbij een perfect voorbeeld. Want naast dat deze wordt toebedeeld aan de game consoles, kun je deze ook gebruiken als handheld.


De Nintendo Switch sluit je eenvoudig aan op je televisie en is door zijn compacte formaat makkelijk mee te nemen voor onderweg of als je op vakantie gaat. Bovendien is er een Nintendo Switch Lite variant die dit proces nog gemakkelijker maakt door het lichtgewicht systeem. Maar bekijk ook zeker de Nintendo Switch OLED die door zijn OLED-scherm nog meer levendige kleuren weergeeft.


Wil jij liever een handheld die wat meer gericht is op het retro gamen? Dan hebben wij nog een selectief aanbod aan Atari handhelds met klassiekers als Pac-Man en meer.


De nieuwste en beste game consoles en handhelds koop je bij Intertoys. Plaats jouw bestelling of pre-order en speel binnen een mum van tijd de mooiste games op jouw favoriete spelcomputer!