• Home
  • LEGO cadeau kopen? Ontdek de LEGO cadeauzoeker! | Intertoys
Vind de perfecte LEGO-set via de LEGO® cadeauzoeker

LEGO® cadeauzoeker


Ben jij op zoek naar het perfecte LEGO cadeau en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Maak dan gebruik van onze LEGO cadeauzoeker! Aan de hand van een aantal vragen heb jij zo gevonden wat je zoekt.


Koop de perfecte LEGO bouwset

Voor het kopen van het perfecte LEGO cadeau kun je via onze LEGO cadeauzoeker een aantal stappen doorlopen. Sorteer onder meer op leeftijd, type set en prijs om jouw favoriete LEGO bouwset te vinden.


Het is mogelijk om aan te geven in welke LEGO series jij het meest geïnteresseerd bent. Voor kinderen zijn bijvoorbeeld LEGO City en LEGO Ninjago populaire series en bij LEGO voor volwassenen heb je keuze uit series als LEGO Architecture en LEGO Art.


Ben je voor jouw LEGO cadeau meer op zoek naar algehele thema’s? Kies dan voor LEGO sets die onder een specifiek thema vallen, zoals LEGO bouwsets gericht op gaming, dieren, sport of fantasie.


Een van de laatste stappen is het selecteren van de moeilijkheidsgraad van de bouwset. Wil je een bouwset die je snel in elkaar kunt zetten? Of ga jij juist voor een iets ingewikkeldere set waar je iets langer over doet?


Welke eisen jij ook hebt voor jouw LEGO cadeau, geheid dat je zult slagen bij Intertoys!