• Home
  • Alles van Nintendo Switch | Games en accessoires | Intertoys
Samen Nintendo Switch spelen

Alles voor jouw Nintendo Switch

Nintendo Switch: jouw console voor thuis en onderweg! Ontdek hier alles over de populaire console en handheld van Nintendo. Koop jouw Nintendo Switch met een leuke game of accessoire en laat het gamen beginnen!

De nieuwste Nintendo Switch games
Populaire games voor de Nintendo Switch
De leukste games van Mario voor de Nintendo Switch
Accessoires voor de Nintendo Switch
Nintendo Switch Joy Con controllers
Alle Switch games
Bekijk hier de Nintendo Switch catalogus!

Lees hieronder het laatste nieuws omtrent de Nintendo Switch

Nintendo Switch console

Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen. Sluit je systeem aan op je tv of speel in tafel- of handheldstijl. De console is tevens verkrijgbaar als Nintendo Switch OLED en Nintendo Switch Lite. Eerstgenoemde is een upgrade van de Nintendo Switch met ingebouwde OLED-technologie en de Nintendo Switch Lite is een lichtgewicht systeem uitgevoerd als speciaal handheld-model.


Nintendo Switch OLED

De Nintendo Switch OLED vormt een upgrade van de Nintendo Switch. Belangrijkste aanpassing is het 7 inch-scherm dat is uitgevoerd met OLED-technologie. Hierdoor zijn kleuren intenser wat ervoor zorgt dat games in handheld- en tafelstijl beter tot hun recht komen. De Nintendo Switch OLED beschikt over een breder verstelbaar standaard en ingebouwde LAN-poort die zorgt voor een stabielere online-spelervaring. Met tenslotte een verdubbeling van het systeemgeheugen, van 32 GB naar 64 GB, en betere luidsprekers is het een zekerheid dat je met Nintendo Switch OLED optimaal kunt genieten van je favoriete games.


De nieuwste Nintendo Switch games

De Nintendo Switch biedt een uitgebreid scala aan games van diverse grote game series. De games van Pokémon, Super Mario en The Legend of Zelda zijn hiervan enkele populaire voorbeelden. Maar ook de monsterlijke avonturen in Monster Hunter en het scherpschieten met Samus in Metroid Dread staan hoog aangeschreven. Voor ieder in het gezin is er een groot assortiment aan Nintendo Switch games om uit te kiezen. Gecombineerd met de vele interactieve functies die de games ondersteunen, zoals het NFC-aanraakpunt voor je amiibo's, de Ring Fit Adventure en natuurlijk de HD-trilfunctie in de Joy-Con controller, wordt de game-ervaring naar een nog hoger niveau getild.


Nintendo Switch accessoires

Wil je optimaal genieten van je Nintendo Switch? Dan bieden accessoires als een beschermhoes, screen protector, game cards en een extra oplader voor je controller zéker uitkomst! De kans op krassen en beschadigingen wordt beperkt, je kunt je games makkelijker meenemen en hoeft niet langer bang te zijn dat je met een lege controller komt te zitten. Ben je meer van een klassieke controller in de hand, dan beschikt de Nintendo Switch ook over de zogeheten Pro Controller. Deze controller ligt comfortabel in de hand en is erg geschikt als je lang in de tv-stijl of de tafelstijl wilt spelen.