Trading cards

Begin of breid je kaartenverzameling uit met de trading cards van Intertoys. Koop prachtige Pokémon kaarten of Yu-Gi-Oh! kaarten of ga voor de ruilkaarten van het bekende merk Panini. Maak nu je keuze en verzamel ze allemaal! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 261  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 11
Toon volgende pagina
1 - 24 van 261  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 11
Toon volgende pagina

Koop je favoriete Pokémon TCG kaarten

Pokémon en trading cards gaan hand in hand. Welke Pokémon je ook noemt, er is geheid een Pokémon kaart van beschikbaar. Bij Intertoys vind je vele kaarten voor je verzameling. Kies onder meer voor een Pokémon TCG themadeck, booster of blister van series als Sword & Shield of ga voor een gave TCG box! Bovendien ontvang je vaak ook een Pokémon codekaart die je weer kunt gebruiken voor de Trading Card Game online.


Wil jij jouw Pokémon trading cards veilig opbergen? Dan hebben wij ook nog diverse verzamelmappen en portfolio’s beschikbaar van populaire Pokémon als Pikachu en Charmander. Plaats de kaarten in de map en bescherm deze tegen krassen en andere beschadigingen. Uiteraard zijn er ook losse sleeves verkrijgbaar om je kaarten in op te bergen. Koop jouw favoriete Pokémon TCG kaarten en ga de strijd aan!


Verzamel Yu-Gi-Oh! trading cards

Het is tijd om te duelleren met de trading cards van Yu-Gi-Oh! Heb jij het in je om de ultieme duellist te worden? Intertoys heeft mooie Yu-Gi-Oh! trading cards beschikbaar om dat doel te bereiken.


Stel je eigen duelleer deck samen met de vele keuzes uit verschillende sleeved boosters en themadecks. Wie is er nou opgewassen tegen jouw Obelisk the Tormentor of Slifer the Sky Dragon godkaart? Of stel je eens voor dat je alle vijf kaarten van Exodia tot je beschikking hebt. Jouw tegenstander moet van goeden huize komen wil hij jou dan nog verslaan!


FIFA Adrenalyn, Fortnite en meer van Panini

Panini is al jaren een welbekend merk onder verzamelaars. Bekend van de FIFA Adrenalyn voetbalkaarten, maar ook steeds meer van andere populaire franchises. Zo heeft Panini al trading cards uitgebracht van Fortnite en behoort ook Minecraft tot de collectie. Daarmee verzamel je bij Intertoys nu dus ook je favoriete gaming karakters als toffe TCG ruilkaart.


De kaarten zijn een afspiegeling van populaire karakters, skins en items uit de verschillende games. Daarbij zijn de trading cards verkrijgbaar in verschillende varianten, van gave boosters en starterpacks tot aan mega tins en fatpacks.