Verzamelfiguren

Is verzamelen helemaal jouw ding? Bij Intertoys ontdek je alle verzamelfiguren die met smart wachten om toegevoegd te worden aan jouw collectie. Breid jouw verzameling uit met een gaaf verzamelfiguur van jouw lievelingsdier of van jouw favoriete filmheld en spaar ze allemaal! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 440  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 19
Toon volgende pagina
1 - 24 van 440  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 19
Toon volgende pagina

Spaar alle verzamelfiguren

Van verzamelfiguren van Sylvanian Families tot Schleich, je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het sparen. Of je nu de leukste figuren spaart om mee te spelen of juist om ze een mooie plek te geven in jouw vitrinekast, in ons assortiment ontdek je alle verschillende figuren voor jouw verzameling.


Onder zowel kinderen als volwassenen is verzamelspeelgoed ontzettend populair. Spelen is voor iedereen het leukste wat er is en daarom vind je bij Intertoys verzamelfiguren voor jong en oud. Speel de spannendste verhalen na, ga op avontuur met jouw favoriete verzamelfiguur of bewonder jouw collectie op een afstand.


Verzamelfiguren van L.O.L. Surprise! en Rainbocorns

Ben jij altijd in voor een te gekke verrassing? Dan word je vast enorm enthousiast van de leukste surprise verzamelfiguren. Met het verzamelspeelgoed van L.O.L. Surprise! en Rainbocorns weet je nooit wat voor schitterende verrassing je gaat ontdekken. Waar wacht je nog op? Het is tijd om jouw magische verrassing te openen!


Op zoek naar een leuk cadeau voor een kleine ontdekker die van verrassingen houdt? Dan zit je helemaal goed bij de verzamelfiguren van deze merken. Omdat je niet weet wat er in een surprise bal zit en elke bal weer anders is, wordt het uitpakken van dit verzamelspeelgoed nog een stuk leuker. Laat je verrassen en wie weet welk gaaf figuur er nu weer in zit!


Ontdek alle schitterende verzamelfiguren bij Intertoys

Of je nu pas net begint met verzamelen of inmiddels al een goedgevulde kast hebt met jouw lievelingspoppen, met de verzamelfiguren van Intertoys til je jouw verzameling naar een hoger niveau.


In onze collectie ontdek je verzamelfiguren van merken als Funko, Schleich, Sylvanian Families, Zoobles!, Hatchimals, Silverlit en nog veel meer. Bekijk ons assortiment speelfiguren en speelsets en breid jouw collectie uit met nog veel meer leuk verzamelspeelgoed.


Sommige verzamelfiguren van merken als Funko Pop! zijn exclusieve items dus wees er snel bij! Zie jij leuk verzamelspeelgoed wat nog niet uit is? Wacht dan niet langer en pre-order dit product. Straks ben je één van de eersten die hem in huis heeft! Daar gaat jouw verzamelhart toch sneller van kloppen?