Strand- & waterspeelgoed

Zandkastelen bouwen, de onderwaterwereld ontdekken of dobberen op een zwemband; met het strand- en waterspeelgoed van Intertoys vermaken kinderen zich urenlang tijdens een warme zomerdag. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 119  producten
  • 14.95

    incl. BTW

  • 12.99

    incl. BTW

  • 9.95

    incl. BTW

1 - 24 van 119  producten

Ontdek al het strand- en waterspeelgoed bij Intertoys

Van kleurrijke emmers en stevige scheppen tot opblaasbare luchtbedden en handige duikbrillen, in ons assortiment vind je voor ieder wat wils. Je bent bij Intertoys aan het juiste adres als je schitterend strand- en waterspeelgoed zoekt voor zowel de allerkleinsten als volwassenen.


Ons strand- en waterspeelgoed is leuk voor kinderen van alle leeftijden. Zelfs alle papa’s en mama’s beleven veel plezier van dit speelgoed. Wat dacht je van duikringen opduiken samen met de kinderen of gezellig met z’n allen dobberen op een luchtbed?


Zandspeelgoed voor in de zandbak of op het strand

Vind jouw kleintje het heerlijk om in het zand te spelen? Ontdek al het zandspeelgoed voor in de zandbak of op het strand. Graaf een diepe kuil met een stevige schep of gebruik de zandvormpjes om overheerlijke koekjes te bakken.


Met het zandspeelgoed wordt spelen in het zand nóg leuker en hoeven kinderen zich geen seconde te vervelen. Of je nu een dagje op het strand vertoeft of lekker in de zandbak in de achtertuin speelt, er is genoeg strand- en waterspeelgoed om je mee te vermaken.


Kliederen met de zand- & watertafels

Zoek jij het liefst verkoeling in de tuin op een stralende zomerdag? Dan is een zand- en watertafel een leuke toevoeging in de achtertuin of op het balkon. Laat jouw kindje lekker kliederen met zand, water en modder. Met een zand- en watertafel beleef je spetterende avonturen waar je de deur niet voor uit hoeft.


Ontspannen op een opblaasboot, opblaasfiguur of luchtbed

Ben jij op zoek naar de leukste opblaasboten, opblaasfiguren of opblaasbare luchtbedden? Bij Intertoys ontdek je een ruime collectie waarmee je lekker dobbert in het zwembad of op zee. Neem dit strand- en waterspeelgoed mee tijdens jouw dagje weg, blaas het op en ontspannen maar!


Koel af met een watersproeier of waterglijbaan

Spelen met water is een heerlijke zomerse activiteit. Met leuk strand- en waterspeelgoed als een watersproeier of waterglijbaan heb je urenlang lol. Nodig al je vrienden uit en ren door het water dat alle kanten op sproeit. Laat de waterpret maar beginnen!