Beroepenspeelgoed en gereedschap voor kinderen

Ontdekken, leren en creëren doe je met het leukste beroepenspeelgoed en gereedschap van Intertoys! Van goedgevulde gereedschapskisten tot een tandartsset, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het tussen ons beroepenspeelgoed en gereedschap voor kinderen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 31  producten
 • 59.95

  incl. BTW

 • 49.00

  incl. BTW

 • 34.99

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

 • 19.99

  incl. BTW

 • 29.95

  incl. BTW

1 - 24 van 31  producten

Ontdek al het beroepenspeelgoed en gereedschap voor kinderen

Met het gereedschap en beroepenspeelgoed kruipen kinderen in de huid van echte vakmensen. Van een timmerman tot een houtbewerker, voor alle kinderen die graag met hun handen bezig zijn is dit speelgoed de ideale keuze!


Wordt jouw kind enthousiast van een boor, hamer of zaag? Bij Intertoys vind je al het stoere kindergereedschap waarmee kinderen zich net als echte bouwers en reparateurs kunnen voelen. Zo kunnen ze hun eigen projecten bedenken, creëren en bouwen.


Ontwikkel je vaardigheden met het beroepenspeelgoed en gereedschap

Of jouw peuter nu alles pas begint te ontdekken of dat jouw kind inmiddels als een iets oudere avonturier is, met het beroepenspeelgoed en gereedschap ontwikkelen kinderen hun vaardigheden. Door te spelen met dit leuke speelgoed ontwikkelen ze hun hand-oogcoördinatie, motorische vaardigheden en creativiteit.


Haal het beste gereedschap speelgoed voor kinderen in huis en bewonder hoe ze zich ontwikkelen door te spelen met een kinderwerkbank, speelgoedboormachine of timmerset.


Ga op avontuur met een walkie talkie

Stap in de wereld van grenzeloos avontuur met gave walkie talkies! Ga op ontdekkingsreis samen met jouw vriendjes en praat door de walkie talkie om te communiceren.


Of het nu gaat om avonturen in het park, spannende missies in de achtertuin of om gewoon in contact te blijven tijdens het spelen, met dit leuke gereedschap waren jouw vriendjes nog nooit zo dichtbij.


Beroepenspeelgoed en gereedschap koop je bij Intertoys!

Naspelen en verkleden doe je natuurlijk met dit stoere speelgoed. Ontdek onze diverse verzameling aan gereedschap speelgoed, variërend van hamers en schroevendraaiers tot complete werkbanken. Bij Intertoys ontdek je het leukste speelgoed van merken als Bosch, Little Dutch en nog veel meer.


Iets gaafs gevonden tussen ons aanbod? Haal jouw favoriete producten zo snel mogelijk in huis door een bestelling te plaatsen bij Intertoys. Voor je het weet geniet je van urenlang speelplezier met je nieuwe hamer, boor of walkie talkie.