Muziekinstrumenten voor kinderen

Ontdek de muzikale wereld met de muziekinstrumenten van Intertoys! In ons assortiment vind je alle muziekinstrumenten die speciaal zijn ontworpen voor de allerkleinste muzikanten. Van een keyboard en xylofoon tot een gitaar en blokfluit, je vindt het allemaal tussen ons muziekspeelgoed. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 32  producten
 • 79.99

  incl. BTW

 • 29.98

  incl. BTW

 • 12.95

  incl. BTW

 • 5.99

  incl. BTW

 • 24.99

  incl. BTW

 • 19.95

  incl. BTW

 • 29.99

  incl. BTW

1 - 24 van 32  producten

Ontdek alle muziekinstrumenten voor peuters en wat oudere kinderen

Van een houten xylofoon voor een peuter tot een leuk drumstel voor wat oudere kinderen, met onze collectie muziekinstrumenten kunnen kinderen spelenderwijs muziek ontdekken. Of je nu een toekomstige pianist, drummer, gitarist of fluitist in huis hebt, Intertoys heeft voor elk talent wel iets te bieden.


Onze muziekinstrumenten voor kinderen zijn speciaal ontworpen voor jonge muzikanten. Zo zijn de instrumenten klein en zodoende geschikt voor zelfs de allerkleinste handjes. Bovendien zijn ze gemakkelijk mee te nemen. Op die manier kunnen kinderen op jonge leeftijd al kennismaken met een wereld vol feest, muziek en creativiteit.


Begin aan je muzikale reis met onze muziekinstrumenten

Spelen op je muziekinstrument is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel educatief. Kinderen leren ritme, melodie en klank te begrijpen en ontwikkelen daarmee hun muzikale vaardigheden.


Bij Intertoys vind je dan ook meerdere muziekinstrumenten voor kinderen met een leermodus of andere interactieve functies. Of ze nu op school of gewoon thuis de leukste liedjes spelen op hun favoriete instrument, een muziekinstrument leren spelen was nog nooit zo leuk!


Muziekinstrumenten voor kinderen kopen doe je bij Intertoys!

Samen met je vrienden een band beginnen of als soloartiest doorbreken? Bij Intertoys vind je alle muziekinstrumenten die je nodig hebt. Tussen ons aanbod vind je muziekinstrumenten van merken als Fisher-Price, Playgro en Bontempi.


Koop je favoriete muziekinstrumenten, ontdek je innerlijke artiest en beleef veel speelplezier met geluid, ritme en melodie. Wie weet is dit wel de start van een schitterende carrière als popidool of rockster!