Tekenen en kleuren

Op zoek naar een creatieve bezigheid? Dan ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Tekenen en kleuren doe je natuurlijk met de mooiste stiften, kleurpotloden, kleurboeken en nog veel meer. In ons assortiment ontdek je alle tekenmaterialen die je nodig hebt om je eigen kunstwerken te creëren. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 333  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 14
Toon volgende pagina
 • 49.99

  incl. BTW

 • 16.99

  incl. BTW

 • 14.95

  incl. BTW

 • 14.99

  incl. BTW

 • 12.99

  incl. BTW

1 - 24 van 333  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 14
Toon volgende pagina

Tekenen en kleuren met de mooiste kleurrijke tekenmaterialen

Wat is een tekening zonder mooie kleurtjes? Met de meest kleurrijke stiften en kleurpotloden tover jij iedere tekening om tot een waar kunstwerk. Of je nu mooie pastelkleuren gebruikt of jouw tekening inkleurt met een glitterstift, met de tekenmaterialen van Intertoys haal je jouw innerlijke kunstenaar echt naar boven.


Zowel kinderen als volwassenen hebben plezier van deze tekenspullen. Creatief bezig zijn is namelijk hartstikke leuk voor jong en oud. Wat dacht je van samen met je kinderen een mooie tekening maken of een schilderij maken met vingerverf. Geniet samen van een ontspannend momentje en laat je creativiteit de vrije loop als je aan de slag gaat met je tekenmaterialen.


Alle schets- en kleurboeken om in te tekenen en kleuren

Als tekenen en kleuren echt je hobby is, wil je natuurlijk overal je pen op papier kunnen zetten. Met een handig schets- of kleurboek en tekenspullen heb je altijd alles binnen handbereik waarmee je kunt tekenen en kleuren. Deze tekenspullen neem je ook makkelijk mee op vakantie, in de auto of tijdens een dagje uit.


Tekenen en kleuren in jouw creatieve hobbyboek

Alle crea-bea’s opgelet! Als je maar geen genoeg kunt krijgen van tekenen, kleuren en plakken is een hobby- of doeboek helemaal jouw ding. Van stickerboeken tot handige doeboeken voor op vakantie, bij Intertoys vind je allerlei boeken die je kunt gebruiken als creatieve uitlaatklep.


Bekijk het assortiment en vind een hobby- of doeboek met jouw favoriete thema. Vergeet niet al je tekenspullen mee te nemen in een etui, want zo kun je overal waar je maar wilt tekenen en kleuren!


Tekenspullen kopen doe je bij Intertoys

Op zoek naar de beste tekenmaterialen? Tekenspullen kopen doe je bij Intertoys. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt om een creatieve middag te beleven. Ontdek alle tekenmaterialen en bestel jouw favoriete knutselspullen. Speel met kleur, gebruik verschillende materialen en ontdek jouw creatieve kant. Wie weet wat voor moois jij allemaal creëert!