• Home
  • Gabby’s Poppenhuis: ontdek alles hier! | Intertoys

Gabby’s Poppenhuis

Stap samen met Gabby, Pandy Poek en al haar superschattige kattenvrienden in een wereld vol avontuur en eindeloos plezier. Ontdek het leukste Gabby’s Poppenhuis speelgoed bij Intertoys en gebruik jouw fantasie om Gabby’s wereld tot leven te brengen!

Gabby’s Poppenhuis LEGO sets

Bouw Gabby’s welbekende poppenhuis of dans samen met je vrienden de sterren van de hemel op Kitty Fee’s tuinfeestje. Met de LEGO Gabby’s Dollhouse speelsets breng je de avonturen van Gabby en haar kattenvrienden écht tot leven. Deze kleurrijke sets zijn speciaal ontwikkeld voor de jongste bouwers en laten kinderen op jonge leeftijd al kennismaken met creatief bouwen. Jouw lievelingsscènes naspelen met je favoriete personages was nog nooit zo leuk dankzij de LEGO Gabby’s Dollhouse sets!

Gabby’s Poppenhuis speelsets

Fantasierijk spelen doe je met de speelsets van Gabby’s Poppenhuis. Van leuke verrassingen tot mysterieuze accessoires, met deze speelsets stap je regelrecht in Gabby’s magische wereld. Lees meer Breid het Gabby’s Purrfect-poppenhuis uit met alle deluxe kamersets die je gemakkelijk op haar huis schuift en maak het huis compleet. Spaar ze allemaal en bereid je voor op magisch speelplezier! Toon minder

Gabby’s Poppenhuis puzzels en spellen

Een memoryspel, schitterende puzzel of een volledige spelbundel? Met de Gabby’s Poppenhuis puzzels en spellen prikkel je de fantasie en daag je kinderen uit om creatief na te denken. Tover jouw eigen Lees meer huis om in een levensecht speelhuis en ontdek welke verrassingen je allemaal te wachten staan tijdens het spelen met Gabby’s puzzels en spellen. Toon minder

Gabby’s Poppenhuis diverse items

Een memoryspel, schitterende puzzel of een volledige spelbundel? Met de Gabby’s Poppenhuis puzzels en spellen prikkel je de fantasie en daag je kinderen uit om creatief na te denken. Ontmoet alle Lees meer knuffelbare kattenvrienden, steel de show op school met jouw favoriete Gabby lunchbox en beker of creëer de mooiste kunstwerken met de betoverende tekensets. Van superschattige knuffels van jouw lievelingspersonages tot Gabby’s magische kattenoortjes, met deze uitgebreide collectie Gabby’s Poppenhuis speelgoed kruip je echt in de rol van Gabby en beleef je je eigen gave avonturen! Toon minder

Gabby’s Poppenhuis

Welkom in de betoverende wereld van Gabby’s Poppenhuis! In de razendpopulaire tv-serie – ook wel bekend als Gabby’s Dollhouse – nemen Gabby en haar poezenvrienden je keer op keer weer mee op een nieuw avontuur. Iedere aflevering pakt ze een gloednieuwe verrassing uit en beleeft ze samen met haar poezenvrienden kattastische momenten.


Zodra Gabby haar magische kattenoren opzet en erin knijpt, beleeft ze samen met haar kattenknuffel Pandy Poek en alle andere katten de leukste en miauwste avonturen. Ga jij mee op avontuur met het Gabby’s Poppenhuis speelgoed?


Maak kennis met Gabby en haar poezenvriendjes

Wat is Gabby’s Poppenhuis nu zonder al haar kattenvrienden? Met dit te gekke speelgoed beleef je nu je eigen avonturen met Gabby, haar knuffel Pandy Poek en poezenvrienden Meerminkat, Cakey, Doerak, Kitty Fee en nog veel meer schattige metgezellen.


Elk personage heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, waardoor ze al snel een speciaal plekje in het hart van je kind veroveren. Deze lieve karakters zijn allemaal ontworpen om kinderen te inspireren, te vermaken en hen de belangrijkste dingen over vriendschappen te leren. Deze personages zijn dan ook een van de redenen waarom deze serie zo razendpopulair is!


Al het leuke speelgoed van Gabby’s Poppenhuis

Met het Gabby’s Poppenhuis speelgoed worden kinderen aangemoedigd om hun verbeelding de vrije loop te laten. Van Gabby’s Purrfect poppenhuis tot een knuffel van je favoriete personage, elk stuk speelgoed brengt een eigen uniek avontuur met zich mee. Of ze nu hun lievelingsscènes naspelen of hun eigen verhalen creëren, de kleurrijke poppen, speelsets en accessoires bieden urenlang speelplezier.


Gabby’s Poppenhuis is meer dan alleen speelgoed, het is een reis naar een wereld vol magie en avontuur. Bij Intertoys vind je een uitgebreide collectie Gabby’s Poppenhuis speelgoed. Van de allerschattigste poppen en poppenhuizen tot kleurrijke puzzels en knutselsets, tussen ons aanbod vind je zeker een purrfect cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar!