Jumbo Wasgij puzzels

Ben jij op zoek naar een echte hersenkraker? Maak dan kennis met de Wasgij puzzels van Jumbo. In tegenstelling tot een normale legpuzzel, verklappen de Wasgij puzzels niet direct de uitkomst. De oplossing komt volledig op je verbeeldingskracht aan. Lukt het jou om met slechts enkele hints de Wasgij puzzel op te lossen? Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 31  producten
1 - 24 van 31  producten

Ontdek alle Wasgij puzzels!

De Jumbo Wasgij puzzels zijn anders dan andere puzzels. Je maakt namelijk niet de afbeelding op de doos na, maar je moet door hints en verbeelding er zelf achter zien te komen hoe de legpuzzel er uit komt te zien. Jumbo heeft maar liefst vier verschillende Wasgij collecties. Nieuwsgierig welke collectie het beste bij jou past? We leggen je graag de verschillende collecties uit.


Wasgij Original

De Original puzzel is de allereerste Wasgij puzzel van Jumbo. Je moet je bij deze puzzel verplaatsen in de persoon die is afgebeeld op de puzzeldoos. Door middel van je fantasie en de aanwijzingen moet jij gaan raden waar deze persoon naar kijkt. Heb je enig idee? Dan kun je gaan beginnen met puzzelen.


Wasgij Destiny

Ook bij de Wasgij Destiny puzzels word je uitgedaagd om een flinke dosis fantasie te gebruiken. Deze Wasgij puzzel staat volledig in het teken van tijdreizen. Jij moet bepalen hoe de personen en de scène er in de toekomst uitzien. Reis naar de toekomst en maak de puzzel compleet.


Wasgij Mystery

Het derde concept van de Jumbo Wasgij collectie is de Mystery collectie. Het doel van deze puzzel is om te raden wat er de komende minuten gaat gebeuren met de personen die afgebeeld staan op de doos. Daag jezelf uit en laat je verrassen door het eindresultaat.


Wasgij Christmas

Kerstmis is weer aangebroken, overal branden de lichtjes en de kerstboom staat al klaar. De Wasgij Christmas collectie draait om de vraag ‘waar kijkt men naar?’. Je moet erachter zien te komen waar de personen in de kerst scène naar kijken.


De spellen van Jumbo

Naast de geliefde Wasgij puzzels, heeft Jumbo nog meer uitdagende puzzels voor jou in het assortiment. Probeer eens een Jan van Haasteren puzzel en maak de cartoon compleet. Nieuwsgierig naar de andere Jumbo spellen? Ontdek ze allemaal bij Intertoys.