Games

Waar gaat jouw gamershart sneller van kloppen? Een balletje trappen met de nieuwste editie van EA Sports FC wellicht? Of een nieuw seizoen van Fortnite? Of is het misschien toch die open wereld verkennen met Grand Theft Auto (GTA)? Welke leuke game jouw voorkeur ook geniet, bij Intertoys zit je geramd! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 388  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 17
Toon volgende pagina
  • 69.99

    incl. BTW

1 - 24 van 388  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 17
Toon volgende pagina

Koop je favoriete games

Ons assortiment aan populaire games is zeer uitgebreid. Voor elke leeftijd wat wils voor een van jouw favoriete platformen: PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch of PC.


Fortnite, FIFA en een nieuwe editie van EA Sports FC vormen drie van de talloze voorbeelden die jij kan toevoegen aan jouw gamebibliotheek. Er zijn immers immens veel virtuele werelden om te ontdekken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Test je shooter skills met schiet games als Far Cry, Battlefield en Call of Duty terwijl je een landschap aan bombardementen doorkruist. Of neem een duik in de geschiedenis en ontdek alle pracht en praal van vroeger met Assassin’s Creed.


Is dat niet voor jou weggelegd? Maak dan eens een reis door de wereld van Pokémon of spring er vrolijk op los met Mario terwijl je een poging waagt om de mooie prinses Peach te redden. Is tenslotte het stempel feestbeest meer op jou van toepassing, dan zijn party games zeker jouw ding. Daag je vrienden uit met Mario Kart of laat die heupen maar swingen en behaal de hoogste score met Just Dance!


Diverse game genres om uit te kiezen

Soms weet je precies welke nieuwe games je wilt kopen en soms ben je als gamer gewoon eerst op zoek. Intertoys helpt je daarmee graag op weg en geeft jou een selectie aan diverse game genres om uit te kiezen.


Elk genre heeft zijn eigen verzameling aan leuke games. Zo zijn er games specifiek gericht op kinderen zoals de verschillende LEGO games en Minecraft waarin je je eigen virtuele wereld leert bouwen. De horror liefhebbers kunnen aan de slag met de nieuwste Resident Evil en voor de fans van racen bieden de nieuwste F1 en Need for Speed games uitkomst.


Uiteraard zijn er ook populaire games die gericht zijn op het avontuur zoals The Legend of Zelda of Tomb Raider. De verschillende game genres maken dat jij binnen een mum van tijd een leuk nieuw spel hebt gevonden.


De beste en nieuwste games koop je bij Intertoys! Bovendien blijf je via onze gaming nieuwsblog altijd op de hoogte van het allerleukste en belangrijkste gaming nieuws! En kan jij ook niet wachten om de nieuwste game op de dag van release direct in huis te hebben? Pre-order dan snel en eenvoudig jouw favoriete games.