LEGO Star Wars Tantive IV 75376

1999431
LEGO Star Wars Tantive IV 75376
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Bouw een gedetailleerde versie van de Tantive IV, zoals te zien in de openingsscène van Star Wars: A New Hope, met deze LEGO Star Wars verzamelset. LEGO-nr. 75376

Concentreer je en bouw je passie. Beleef dezelfde spanning die je voelde toen je naar de openingsscène van Star Wars: A New Hope keek met dit LEGO model van het bekende Tantive IV ruimteschip. Maak de 11 krachtige motoren en vele andere authentieke kenmerken. Plaats het bouwmodel op de standaard en voeg het naamplaatje en de jubileumsteen ter ere van 25 jaar LEGO Star Wars (2024) toe om je creatieve missie te voltooien.


Voel de opwinding die je ook voelde toen je de openingsscène van Star Wars: A New Hope bekeek met dit bouwbare LEGO model van het Tantive IV ruimteschip. Gebruik je creatieve kracht en leg de direct herkenbare details vast van het bekende ruimteschip, dat voor het eerst te zien was toen het werd achtervolgd door een Star Destroyer. Plaats je Star Wars voertuig op de bouwbare standaard en voeg het naamplaatje en een jubileumsteen ter ere van 25 jaar LEGO Star Wars (2024) toe om de opvallende blikvanger af te maken. 


Dit bouwbare displaymodel maakt deel uit van de LEGO Star Wars ruimteschipcollectie op middelgrote schaal. Het is een leuke traktatie voor jezelf of een cadeau voor andere Star Wars fans en verzamelaars. De Tantive IV is een unieke LEGO Star Wars set voor volwassenen en biedt een boeiende, creatieve bouwervaring die nog leuker kan worden gemaakt met de LEGO Builder app. Met de app kun je inzoomen en je modellen in 3D draaien, je voortgang bijhouden en al je sets op één plek opslaan.


Eigenschappen:

  • Speel de spannende openingsscène uit Star Wars: A New Hope na terwijl je een LEGO versie op middelgrote schaal van het bekende ruimteschip bouwt.
  • Gebruik LEGO stenen om iconische kenmerken van de Tantive IV vast te leggen, zoals te zien in Star Wars: A New Hope, inclusief de 11 motoren en turbolasers.
  • De bouwbare standaard heeft een naamplaatje en een jubileumsteen ter ere van 25 jaar LEGO Star Wars (2024) en is ontworpen voor de Tantive IV.
  • Deze set maakt deel uit van een serie bouwbare verzamelmodellen op middelgrote schaal van bekende Star Wars ruimteschepen.
  • Verwen jezelf of geef deze 654-delige LEGO bouwset voor volwassenen als verjaardagscadeau aan een vriend die van Star Wars houdt.
  • Met de LEGO Builder app kun je in 3D bouwen, je voortgang bijhouden, al je sets op één plek opslaan en zelfs samen als team bouwen.
  • LEGO Star Wars verzamelsets voor volwassenen zijn speciaal ontworpen voor jou, de kritische hobbyist die graag met leuke creatieve bouwprojecten bezig is.
  • Dit LEGO Star Wars voertuig is ca. 15 cm hoog, 32 cm lang en 11 cm breed.
  • LEGO-nr. 75376
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 18 tot 99 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Star Wars
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1999431
Barcodes:
5702017584355
5702017584355
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2024
Aantal onderdelen:
654
Speelgoedthema:
Ruimte, Voertuigen, Film, TV & boeken
Figuren:
Star Wars
Kleur:
Wit
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
32x11x15 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
36,5x19,2x35,5 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
765
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,6
Totaal aantal beoordelingen:
10
5702017584355
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
79.99 65.99

incl. BTW

Je bespaart 14.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Star Wars Tantive IV 75376
65.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

Star Wars logoStar Wars

Ontdek alles van Star Wars

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?