• Home
  • Barbie: Ontdek alles hier! | Intertoys
Barbie: you can be anything

De wereld van Barbie

Barbie is al ruim 60 jaar dé stijlicoon van de modepoppen. De laatste mode volgt Barbie altijd op de voet. En naast de poppen zijn er ook Barbie huizen, Barbie voertuigen en andere accessoires. Bekijk snel alles van Barbie!

Bekijk alle Barbie Color Reveal

Ontdek alles van Barbie

Sinds 1959 inspireert Barbie wereldwijd tot verbeelding. Van prinses tot president, van astronaut tot zoöloog, er is geen plafond dat Barbie niet heeft gebroken. Of ze nu streven naar culinair succes als chef-kok of fantaseren over het worden van een zeemeermin voor een dag, Barbie biedt kinderen talloze keuzes om hun dromen te spelen.


Moedig ze aan om te geloven dat ze alles kunnen zijn met de Barbie carrièrepoppen. Ontdek magische landen en laat de verbeelding de vrije loop met Barbie Dreamtopia zeemeerminnen, prinsessen en feeën. Verken de wereld met de jongere Barbie-poppenzusters. Of druk een persoonlijke stijl uit met de meest uiteenlopende modepoppenlijn. Hoe ze ook spelen, Barbie-poppen inspireren 3 tot 7-jarigen om hun grenzeloze mogelijkheden te ontdekken.


Om de wereld van vandaag te weerspiegelen, heeft Barbie poppen met een breed scala aan huidskleuren, oogkleuren, haarkleuren en -texturen, lichaamstypes en mode die het mogelijk maken om in diverse stijlen te spelen.


Barbie kleding en accessoires

Barbie maakte haar debuut in een iconische zwart-witte zwempak en sindsdien is haar garderobe gigantisch gegroeid. Nu Barbie zelf een mode-icoon is, geeft ze haar eigen draai aan de nieuwste modetrends. Geliefde merken en topontwerpers werken graag samen met Barbie om de kleding en accessoires te maken.


Jonge stylisten kunnen experimenteren met de mode terwijl ze Barbie steeds opnieuw aankleden en stylen. Van dagelijkse kleding tot designer looks, er zijn oneindig veel manieren om fantasieën te prikkelen.


Barbie huizen en meubels

Sinds de introductie van het eerste Dreamhouse in 1962 is de basis gelegd voor de Barbie poppenhuizen. Dankzij de meubelsets en accessoires kunnen de Barbie huizen opnieuw ingericht worden. De Barbie poppenhuizen inspireren kinderen om hun wereld op te bouwen. Verlichting, geluiden en realistische details maken elk verhaal mogelijk. Van logeerpartijtjes, zwembadfeestjes, barbecues, verjaardagen en vakantie. Alles is mogelijk!


De Barbie meubelsets maken van een alledaagse ruimte iets bijzonders. Kies uit binnen- of buitenmeubilair voor elke kamer en elk verhaal. Moderne ontwerpen inspireren voor extra speelplezier.


Barbie voertuigen

Barbie, haar zussen en vrienden houden van reizen en nemen al hun dromen mee op reis. Met de Barbie campers, auto's en vliegtuigen kunnen kinderen de wereld verkennen zonder hun huis te verlaten. Pak je bagage en maak klaar voor het grote avontuur!


Zin in een roadtrip? Pak een cabriolets, SUV of een sportwagen met de typische kenmerkende Barbie-stijl. De camper is ideaal voor het ultieme buitenavontuur. De camper heeft leuke functies zoals het transformeren van meubilair en verborgen verrassingen. De Barbie-voertuigen zijn perfect om avonturen te beleven in de weide wereld!