• Home
  • TOPModel: Ontdek het hier! | Intertoys
TOPModel, Fantasy Model en Miss Melody

Ontdek alles van TOPModel

Waan je in een wereld vol glitter en glamour met de spullen van TOPModel. Van tassen, etuis en TOPModel kleurboeken tot aan beautyproducten en sieraden; bekijk al het TOPModel speelgoed in onze webshop.

Creatief met TOPModel

Eén echte TOPModel is heel creatief en weet iedereen steeds weer te verbazen met nieuwe creaties. Laat zien hoe goed jij dingen kunt creëren in een TOPModel kleurboek of stickerboek. Kies je favoriete boek en ontwerp de kleding van de modellen. Hoe mooi zijn de TOPModellen!


Versier de mooiste jurken, broeken en andere kleding met kleur of met stickers. Ontwikkel je eigen stijl en ontpop je tot een ware modeontwerper. De kleurboeken en stickerboeken van TOPModel zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en stijlen.


Schrijf erop los

De creatievelingen onder ons weten natuurlijk als geen ander dat zodra er een idee opkomt het belangrijk is om dit snel op te schrijven. Gelukkig heeft TOPModel verschillende 3-vaks etuis beschikbaar, gevuld met alles wat jij nodig hebt om te schrijven.


Met de stiften, potloden en kleurpotloden kun je in een van de dagboeken of notitieboekjes krabbelen. Zo kun jij altijd al je gedachten opschrijven en verzamelen. Alle creatieve ideeën zullen daardoor goed bewaard blijven.


Draag TOPModel bij je

Een TOPModel reist natuurlijk altijd met veel spullen bij zich. De mooiste kleding, de meest glinsterende make-up en schoolspullen om onderweg huiswerk te maken. Al deze spullen neem je gemakkelijk mee in een van de TOPModel tassen.


De TOPModel tassen zijn niet alleen handig, maar zien er ook nog eens heel mooi uit. TOPModel heeft verschillende schoudertassen en rugzakken beschikbaar om al jouw spullen in te vervoeren. Kies de juiste grootte en geniet van een TOPModel tas!


De looks van een TOPModel

Naast dat een TOPModel creatief en slim is, moet een model er natuurlijk ook prachtig uitzien. En al komt echte schoonheid uiteraard van binnen, met de TOPModel producten kun je jezelf nog nét iets meer laten stralen.


Met de TOPModel make-up producten laat jij je ogen, wangen, lippen en lichaam stralen en glinsteren. Je staat in het middelpunt van de belangstelling op elk feestje wanneer je je opmaakt met de make-up van TOPModel.


Maak je look helemaal compleet met een van de vele sieraden en creëer de mooiste kapsels met de haaraccessoires van TOPModel. Zo zie jij er prachtig uit! Alle sieraden en accessoires kun je bovendien bewaren in een TOPModel sieradendoos.


Andere TOPModel spullen

Naast creatieve, mode en beauty producten heeft TOPModel nog heel veel andere spullen beschikbaar voor jou. Wat dacht je van een mok met jouw favoriete TOPModel erop? Of neem je favoriete lunch mee naar school in een lunchbox en TOPModel drinkfles.