Steppen

Op zoek naar een gave step voor je kind? Van de nieuwste spacescooter tot de stoerste stuntstep, bij Intertoys vind je een breed aanbod aan steppen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 50  producten
 • 59.95

  incl. BTW

 • 49.95

  incl. BTW

 • 49.95

  incl. BTW

 • 39.99

  incl. BTW

 • 39.99

  incl. BTW

1 - 24 van 50  producten

Voor welke kinderstep ga jij?

Met zoveel verschillende steppen zie je door de bomen het bos bijna niet meer, dus wat is nu precies het verschil tussen de verschillende steps? Met een supercoole stuntstep haal jij de stoerste stunts uit. Ben jij een echte snelheidsduivel? Ga dan voor een spacescooter en beweeg je voort door de voetplank te bewegen. Met deze kinderstep zoef je razendsnel over de weg.


Voor de kleintjes onder ons heeft Intertoys de kinderstep met drie wielen. Zo staat jouw kindje extra stabiel, wat natuurlijk voor een veilige ervaring zorgt. Ga voor nog meer veiligheid met een goede beschermset. Dan weet je zeker dat hij of zij zich niet kan bezeren tijdens het steppen.


Verstelbare kinderstep voor alle leeftijden

Welke maat step moet je voor je kind kopen? Over het algemeen komen steppen in een standaardmaat. Toch kun je een kinderstep verstellen zodat deze past bij de leeftijd en lengte van jouw kleintje. Met het verstelbare stuur pas je makkelijk de hoogte aan, zodat het stuur van de stuntstep of spacescooter op het ideale niveau staat om te steppen.


Zodra het zonnetje begint te schijnen, is steppen populair rijdend speelgoed voor jong en oud. Daarom is het leuke aan een verstelbare kinderstep dat je er ook extra lang mee kunt blijven steppen. Is jouw kindje weer iets gegroeid? Dan zet je het stuur iets hoger. Zo groeit de step met je kind mee en kun je nog langer steppen op jouw favoriete step!


Een step kopen voor je kind doe je bij Intertoys!

Ga jij voor een kinderstep in een hippe kleur of juist met een schattige print van jouw favoriete vrienden bekend van tv, zoals PAW Patrol of Cars? Of kies jij voor een spacescooter met lichtgevende wielen? Wat je ook zoekt, bij Intertoys ben je aan het juiste adres voor een leuke kinderstep, stuntstep of spacescooter.