Interactief speelgoed

Je baby of peuter kan spelenderwijs leren over kleuren, dieren, cijfers en meer met het schitterende, interactieve speelgoed van Intertoys. Koop een interactieve activiteitenkubus, een leuk geluidenboek of een kleurrijk speelkleed van topmerken als VTech, Fisher-Price of Little Lot en laat je kindje interacteren met geluidjes, lichtjes en speeltjes. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 155  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 7
Toon volgende pagina
  • 54.00

    incl. BTW

  • 34.99

    incl. BTW

1 - 24 van 155  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 7
Toon volgende pagina

Het leukste interactieve activiteitenspeelgoed

Wat zegt de koe? En hoe klinkt een telefoon? Het activiteitenspeelgoed van Intertoys laat jouw baby of peuter kennis maken met dieren, cijfers, letters en meer. De geluidjes, melodietjes en lichtjes van interactief babyspeelgoed trekken de aandacht van je kleintje en dagen ze uit tot aanraken en het drukken op knopjes en toetsen.


Topmerken als VTech en Little Lot bieden prachtig interactief peuterspeelgoed dat aanzet tot leren. Interactief speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar vormt de ideale basis voordat jouw kleintje naar de crèche gaat. Speelgoed met geluid en lichtjes nodigt immers uit tot spelen maar is tegelijkertijd enorm leerzaam.


Met een interactief VTech Liedjesboek of Mijn eerste woordjes boek worden jonge kinderen geboeid en gestimuleerd om op knopjes te drukken, woordjes te herhalen en mee te zingen met liedjes. Samen met papa of mama genieten ze van de prachtige illustraties, dierengeluiden en beweegbare figuurtjes in het VTech interactieve boek met geluid.


Naast speelgoed met licht en geluid hebben we voor de allerkleinsten mooie activiteitenkubussen van Little Dutch en Nijntje, uitgevoerd in zachte kleuren. Dit stoffen babyspeelgoed is versierd met prachtige afbeeldingen en leuke activiteiten zoals texturen, figuurtjes en lintjes.


Ook je baby kan trainen in de gym

Je baby wil graag bewegen, of het nu rollen, kruipen of grijpen is. Het is belangrijk om deze bewegingen die met de grove motoriek te maken hebben te stimuleren. Bij Intertoys koop je een mooi interactief speelkleed of kleurrijke babygym om jouw kindje te helpen ontwikkelen.


Een babygym van Little Dutch of Playgro is voorzien van een boog met daaraan leuke speeltjes voor je baby om naar te grijpen. Op de zachte ondergrond kunnen ze veilig rollen en spelen met dit interactieve speelgoed.


Peuters gebruiken graag hun fantasie en verzinnen hun eigen verhalen. Dan is een speelkleed het ideale cadeau. Op een verkeerskleed met daarop een afbeelding van een stad met wegen rijden ze fanatiek heen en weer met hun autootjes, vrachtwagen en bus. Wat gebeurt er vandaag in de stad? Dit makkelijk te verplaatsen peuterspeelgoed is een leuke accessoire voor elke kinderkamer.


Koop het mooiste baby- en peuterspeelgoed

Natuurlijk heeft Intertoys naast interactief speelgoed nog veel meer schitterend baby- en peuterspeelgoed. Van de liefste knuffels en knuffeldoekjes voor jouw pasgeboren baby, tot leuke loopwagens en duurzaam houten speelgoed voor je peuter om de wereld mee te ontdekken en eigen avonturen mee te verzinnen.


De speelgoedexperts van Intertoys helpen je graag bij het vinden van het perfecte cadeau.