• Home
 • Creatief met LEGO: ontdek het hier! | Intertoys
Eindeloze werelden om te creëren

Eindeloze creativiteit met LEGO® sets

Met LEGO® sets benutten én ontwikkelen kinderen hun creativiteit volop. Niets is te gek en alles mag. Kinderen ervaren eindeloze vrijheid om nieuwe dingen te bedenken, bouwen, af te breken en opnieuw te bouwen. Met als resultaat: de meest fantastische creatieve constructies en een flinke dosis creatief zelfvertrouwen.

5 redenen waarom LEGO sets de perfecte cadeaus zijn

 1. 1

  Ze vervelen niet:

  wist je dat 1 op de 5 kinderen al na één dag is uitgekeken op nieuw speelgoed? Niet met het enorme assortiment aan LEGO sets, waar kinderen mee blijven bouwen! Of een kind nu dol is op zingen, alles weet over de ruimte of een echte creatieve artiest is: voor elke interesse of passie is er wel een passende LEGO set.

 2. 2

  LEGO sets stimuleren creativiteit:

  er is geen twijfel over mogelijk: kinderen zijn creatief. En die creativiteit wordt volop gestimuleerd en ontwikkeld met de eindeloze mogelijkheden van de LEGO sets.

 3. 3

  Kinderen leren oplossingsgericht denken:

  gaat het even niet zoals je in gedachten had? Geen probleem. Tijdens het bouwproces leren kinderen om in oplossingen te denken, problemen op te lossen en hun ruimtelijke inzicht te vergroten.

 4. 4

  LEGO sets geven zelfvertrouwen een boost:

  als kinderen ervaren dat er uiteindelijk een prachtig bouwwerk staat en dat het helemaal niet erg is om iets af te breken en opnieuw te bouwen, dan krijgt hun creatieve zelfvertrouwen een enorme boost.

 5. 5

  Kinderen leren vaardigheden voor nu en later:

  kortom: door te spelen met de LEGO sets ontwikkelen kinderen vaardigheden waar ze nu én later veel aan hebben. De creatieve makers van morgen worden vandaag ontwikkeld.

En… ze zijn natuurlijk ook gewoon superleuk. 😃

Werelden voor artiesten

Voor de creatieve makers

Voor de echte kunstenaars is LEGO Classic (vanaf 4-5 jaar) en LEGO Creator (vanaf 6 jaar) het perfecte cadeau. Bouw torenhoge, creatieve constructies met LEGO Classic en maak een levensechte safaridieren of een rolschaats tot in de kleinste details na met LEGO Creator. Met de LEGO Creator 3-in-1 sets hebben creatieve makers zelfs drie keer zoveel pret, omdat elke set uit drie verschillende modellen bestaat. Verander een giraffe in een leeuw of een gazelle en beleef eindeloos veel nieuwe avonturen.Werelden voor vertellers

Voor de betoverende verhalenvertellers

LEGO Friends en LEGO | Disney zijn er voor alle kinderen die dol zijn op rollenspellen en altijd weer thuiskomen met een nieuw verhaal. Beleef tropische avonturen op het strand, ga op stap met je favoriete LEGO minipoppetjes of ga op magisch avontuur met Belle: de mogelijkheden zijn eindeloos!Werelden voor dromers

Voor de natuurliefhebbers

Voor kinderen die niets liever doen dan ravotten in het bos, de grootste pret beleven in het water en uren buiten spelen met vriendjes: jonge natuurliefhebbers beleven ook veel plezier aan LEGO sets! Bouw je eigen fantastische boomhut of narwal-luchtballon van LEGO DREAMZzz™ of bouw Hedwig™ uit Harry Potter™.Werelden voor gamers

Voor de fanatieke gamers

Voor kinderen die dol zijn op gamen en stiekem bijna niet bij hun spelcomputer weg te slepen zijn, is LEGO Animal Crossing™ en LEGO Minecraft® een superleuke cadeautip. Van de mooiste Animal Crossing huisjes en tuintjes tot de gebouwen en boomhutten uit Minecraft: kinderen kunnen alle avonturen uit hun favoriete games nabouwen en naspelen.Mijn LEGO Favorieten

De 5 favoriete LEGO sets van MeisjeDjamila

Wist je dat MeisjeDjamila ook een grote LEGO fan is? Ontdek hier haar 5 favoriete sets!